Ezek vezethetnek Orbán csúfos bukásához az újévben!

Ezek vezethetnek Orbán csúfos bukásához az újévben!

Sokat gondolkoztam, hogy az óévben végre meginduló valamit hogyan gördíthetnénk tovább pozitív irányba. Az nem lehet, hogy ennyi, az április kétharmad után roppant csalódott és a Fidesszel elégedetlen szavazó jajkiáltása süket fülekre találjon.

Bukni fog, mert buknia kell. Íme, a lehetséges forgatókönyvek:

Polgári engedetlenség

Nem hagyhatjuk, hogy a törvényes és szabad választásokon felhatalmazást szerzett képviselők csak úgy kedvükre szavazgassanak meg törvényeket. Ha kell, a testünkkel akadályozzuk meg ezek megvalósítását. Mint mikor két udvarias ember mindig egy irányba akar kitérni a másik elől, de nekünk ezt tudatosan kell tennünk! Eléjük kell állnunk, bármerre is akarjanak indulni, ha meg nekünk jönnek, akkor erőszak miatt mehet is a feljelentés! Nem és nem! Eddig és ne tovább, kedves Fidesz!

Külföld nyomása

Kell, hogy legyen egy láthatatlan vörös vonal, amit, ha Orbán óvatlanul átlép, akkor a külföld végre szembeszáll vele és eltávolítja. Megindítják vele szemben a hetedik cikkelyt, és az EP-vitanap után, amelyen nem tud kellő érveket felhozni a nagyon hozzáértő külföldi frakcióvezetőknek a magyar demokrácia állapotáról, egyszerűen kizárja soraiból a Néppárt! Később, a Néppárti védőernyő hiányában tovább fokozhatjuk a nyomást, aminek a végén az Európai Ügyészség kommandósai végre őrizetbe veszik és Hágába szállítják, hogy ott perbe fogják az emberiesség elleni bűncselekményei miatt.

Szabad sajtó

Amit a Fidesz minden eszközzel megpróbál ellehetetleníteni, de a bátor ellenzéki szabadgondolkodók sosem fogják eltűrni! Megvédjük a közszolgálatiságot, de bármi áron, idővel pedig Orbán belebukik majd. Külföldi sajtótermékekben, orgánumokban, fórumokon megjelenhetnének esetleg elítélő vélemények is, amelyek alapjaiban rengetnék meg a látszólag kétharmados, de valójában nagyon is ingatag rezsim helyzetét. Persze itthon is van tennivalónk! Akár erőszakkal is, de fel kell számolni a kormánypropagandát, betiltatni azon médiumokat, ahol a kormánypártiság legkisebb jele is észlelhető. Szerkesztőségeket felszámolni, propagandistákat börtönbe csukni, és rögtön meglesz a független 4. hatalmi ág!

Országos általános sztrájk

Hírdetés

Ennyi pimasz gazság után – mint tavaly – nyilvánvalóan milliók fognak megmozdulni és ellenük fordulni, akiknek alapjaiban teszi kedvezőtlenné addig csodálatos helyzetét a dilettáns, illetve nagyon hozzáértően gonosz kormány. Velük együtt kell az engedetlenség élére állnunk, és országos tiltakozáshullámmal, blokádokkal, tüntetésekkel meghátrálásra kényszeríteni őket, akár annak az árán is, hogy nem tudnak nekünk mikroadományokat utalni.

Fidesz belülről

A Fideszben is maradtak még, akik nem értenek egyet mindennel. Bennük kell bízni és az ő cselekedeteik révén elérni, hogy Orbán végre távozzon a hatalomból. Akkor majd biztosan elégedettek leszünk végre a Fidesszel. Elsőként persze azt kéne elérni, hogy az ellenzéki pártokból (LMP – Jobbik) végre távozzanak az őket kamuellenzékivé tevő kriptofideszes ügynökök.

Azok a bizonyos csillogószemű fiatalok

A már 2010-ben is 22 éves, dühös filozófia-esztétika alapszakos hallgatók, akiknek ez a szörnyeteg rezsim ellopja a jövőjét! Nem ezért váltottunk rendszert 1989-ben, hahó!!! Utcára, barikádra, de legalábbis elfoglalni a nagyelőadót a földszinten, és ki nem jönni onnan, amíg bele nem fáradnak! Ha ez sem elég, akkor hajnalig diszkózunk az Oktogonon! Ebbe biztos beleremeg majd a hatalom.

Igazi Konzervatívok

Minden percben szembesíteni kell a fideszeseket a hiteltelenségükkel! Az igazi konzervatívok és jobboldali szabadelvűek a Momentum Mozgalomban és Márki-Zayban vannak. Az egyetlen igazi keresztény pedig Lukácsi Katalin, mindenki más kommunistaoligarcha! Az olyan meghatározó konzervatív értelmiségieknek, mint Bod Péter Ákos vagy Mellár Tamás, mindennap szerepelniük kell az Atv-ben és a Mérce.hu-n, hogy ott marxista professzorok társaságában kifejtsék, miért is nem jobboldali és konzervatív a Fidesz! Ezt a nyomást nem viselik majd el!

Buktatásokban
Újszerű
Évet
Kívánok!

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »