Ezek tényleg hülyék: betolakodókat alkalmaztak a kölni szilveszterre, majd csodálkoztak, hogy nem végzik el a munkát

Ezek tényleg hülyék: betolakodókat alkalmaztak a kölni szilveszterre, majd csodálkoztak, hogy nem végzik el a munkát

"Menekülteket" is alkalmaztak biztonsági őrként a tavalyi botrányos kölni szilveszteren, ahol több száz nőt ért szexuális támadás, és sok embert embert loptak meg vagy raboltak ki Merkel ártatlan vendégei.

A Bild úgy tudja: a tavalyi kölni szilveszterre a biztonsági cégek a "menekülteket" befogadó állomásokról is toboroztak az országba nemrég érkezett embereket. Kölnben 59, főként Észak-Afrikából, Szíriából és Afganisztánból származó "menekültet" alkalmaztak 5 eurós órabérért.

Az ő feladatuk volt a hidak zárása és nyitása, a tömeg terelése. Ez azonban – micsoda meglepetés! – nem sikerült jól: az utcán hatalmas tömegjelenetek alakultak ki, a szórakozó fiatalok között pedig több helyen pánik tört ki.

A biztonsági őrnek beosztott élősködők sem voltak a helyzet magaslatán: egy részük egyszerűen lelépett, és otthagyta őrhelyét, az egyik biztonsági őr pedig részeg volt.

Hírdetés

A kölni városvezetés a lapnak azt válaszolta: a biztonsági céggel korábban nagyon jó volt az együttműködés. A rendőrség azt ígéri, az idei kölni szilveszter teljesen biztonságos lesz…

(Index nyomán)

Korábban írtuk:

"Ne fogdoss!" – Egy kis ízelítő abból, amit a kölni rendőrök a muszlim szilveszter alatt láttak és hallottak

Egy év alatt mindössze két Merkel-meghívottat ítéltek el a kölni zaklatások miatt – őket sem komolyan

Köln készül a muszlim szilveszterre: például pszichológusok várják majd a megerőszakolt német nőket


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »