Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen

Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen

Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, azaz a LIBE-bizottság hétfőn elfogadta a Sargentini-jelentést. Nem véletlen, hiszen a balliberális többségű bizottságban több olyan képviselő is ül, akik úgy szerepelnek a Soros-féle Nyílt társadalom Alapítványok lobbilistáján mint „megbízható szövetségesek”.

Hétfőn délután három órakor a LIBE-bizottság elfogadta a zöldpárti Judith Sargentini által jegyzett Magyarország-ellenes jelentést. A jelentéstevő asszonyság szerint Magyarországon komolyan sérülnek az uniós alapértékek. Ezen állítás cáfolatát IDE KATTINTVA olvashatjátok. A bizottságban ülő balliberális többségnek és a jelentéstevőnek vállaltan az a célja, hogy a hetes cikkely szerinti eljárás megindítását kezdeményezze Magyarország ellen.

A LIBE balliberális többsége a hetes cikkellyel szeretné kiiktatni Magyarországot az uniós döntéshozásból, hogy hazánk a jövőben ne gátolhassa meg a korlátlan bevándorlást és a kvóták szerinti szétosztást elősegítő intézkedéseket.

A LIBE-bizottság a póttagokkal együtt kb. 120 tagból áll, elnöke Claude Moraes szocialista EP-képviselő. Az alelnökök között van még egy szocialista, a bolgár Sergei Stanishev, és a zöldpárti német képviselő, Jan Philipp Albrecht. Az öttagú elnökségben tehát kisebbségben vannak a néppártiak, hiszen szemben a három balliberális elnökségi taggal, csak két néppárti képviselő van, egyikük Gál Kinga. A bizottsági tagságot tekintve is többségben vannak a szocialista, liberális és zöldképviselők, akikhez néha odacsapódik egy-két elhajló, liberálisoknak benyaló néppárti politikus is.

Érdekesség, hogy a 37 Magyarország ellen szavazó politikus közül többen szerepelnek azon a lobbilistán, amit a Soros-féle OSI (Nyílt Társadalom Alapítványok) jegyez.

Tehát a magyarok ellen szavazó képviselők majdnem fele rajta van a Soros-féle alapítvány listáján, mint „megbízható szövetséges”. Mindent értünk…

A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért tagjai közül:

Hírdetés

Az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal tagjai közül:

Európai Néppárti képviselők Soros zsebében:

A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségéből:

A Zöldek/Európai Szabad Szövetség tagjai közül:

Külön érdekesség, hogy az egyik legnagyobb bizottságban, a LIBE-ben van az egyik legnagyobb sorosista tábor.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »