Ezek a német és francia „újságírók” az amerikai lobbi bérszónokai, akik a transzatlanti paktum érdekében egész Európát odadobnák Amerika martalékénak – rövid lapszemle

Hollai Hehs Ottó publicista szerint ki kell mondani Brüsszel elárulta a vezetése alatt vergődő Európai Uniót. Egyszerűen képtelenek a bevándorlási kérdést kezelni, már a megközelítés is fals, a javaslatok merő mellébeszélések, semmiféle megoldást nem tartalmaznak.

Az első lépésnek annak kellene lennie, hogy a megfelelő titkosszolgálati szervek bizonyítják milyen üzleti csoportok, szervezetek, bankok állnak az embercsempészet mögött.

Hírdetés

Európa határait le kell zárni. Nem szabad az unió egyes országaiban a baloldali, liberális körök megjegyzéseinek, politikai figyelmeztetéseinek, intéseinek visszhangot biztosítani.

Ezek mind az amerikai lobbi bérszónokai, akik a transzatlanti paktum érdekében egész Európát odadobnák Amerika martalékénak. A jól fizetett német és francia baloldali médiamunkásoknak erélyesen kell válaszolni, hiszen a német és francia közvélemény egyaránt aggodalommal figyeli a fejleményeket.

Mindenki érzi, hogy a tét most nem csak egy békés nyugodt jelen, hanem gyermekeink unokáink jövője is.
Magyar Idők


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »