Ezek a cigányok nem betörők, csak "egy családi házba bementek" Pesterzsébeten

Ezek a cigányok nem betörők, csak "egy családi házba bementek" Pesterzsébeten

Igen, jól ismerjük már a magyarverésre használt "szóváltás", a magyargyilkolásra a "dulakodás", az őslakosok autójának ellopására a "jármű önkényes elvétele", vagy éppen a kedvencünket, a jármű "tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elindítása" rendőrségi kifejezéseket, pontosabban mellébeszéléseket. A pintérségi mellébeszél legújabb gyöngyszemével alább ismerkedhetünk meg.

A pesterzsébeti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt indított nyomozást az ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az "ismeretlen férfiak" 2018. szeptember 21-én 9 óra 30 perc és 10 óra 15 perc között Budapest XX. kerületében "egy családi házba bementek", és onnan műszaki cikkeket és ékszereket loptak – fogalmaz a rendőrség mindenkit hülyének néző közleménye.

Hírdetés

A cigányokról egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(Kuruc.info – Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »