EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG

EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG

A háborúk „arca” az utóbbi évtizedekben alaposan megváltozott. Sokan még abban a tévhitben élnek, hogy a háborúkat, valamint egy-egy döntő ütközetet csak fegyverekkel lehet megvívni.

Természetesen ez napjainkban már nem így van. A hagyományos fegyverek mellet a háttérhatalom egyre szívesebben alkalmazza az operatív eszközöket, beszivárgást, hálózatépítést, dezinformációt, tömegmanipulációt stb. melyekkel sokszor még hatékonyabb eredményeket lehet elérni, mint a hagyományos romboló fegyverek alkalmazásával.

Ezeknek az eszközöknek meg van az az előnye is, hogy a megtörni, leigázni kívánt ellenfél nem láthatja valódi ellenségét, így nem keveredhet közvetlen harcba vele, sőt rendkívül nehezen bizonyíthatja támadója ártó szándékát.

Az alábbi hanganyagban Földi László ezredes, a Belügyminisztérium volt III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója beszél a napjainkban kialakult „migráns-válságról”.

Hírdetés

Az interjú hanganyaga a NIF új-zélandi szerveréről tölthető le:

https://mega.nz/#!tstxyLQb!sC8_miTKtWhRsMUd5m82YpieyYeRlqOpHRx5mTajnEg

forrás: netextra.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Európai Egyesült Államok, Magyarország Cionista Gyarmat!, ránkvándorlási válság Tagged: cionisták, csapás a cionizmus ellen


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »