"Ez lehet az elmúlt hat év legnagyobb ellenzéki sikere"

"Ez lehet az elmúlt hat év legnagyobb ellenzéki sikere"

Nyilatkozta Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorának hétfői adásában a letelepedésikötvény-program esetleges visszavonása kapcsán. Az interjúból az is kiderült, hogy a jobboldali ellenzéki párt nem fog koalíciót kötni a Fidesszel.

Mirkóczki Ádám a kormánypárton belüli kommunikációs zavarból, a kormányzati nyilatkozatokból, illetőleg az ötpárti egyeztetésekből azt a következtetést szűrte le, hogy ki fogják vezetni a piacról letelepedésikötvény-programot. Bár abban nem érdekelt a Fidesz, hogy elismerje a Jobbik jogos felvetését, tette hozzá.

Hírdetés

A szóvivő cáfolta azt a kormányzati kommunikációt, miszerint már tervben lett volna korábban is kötvények kivezetése. A politikus emlékeztetett a Fidesz korrupciós mechanizmusát ismerve, önként nem szüntették volna meg ezt a bizniszt, nagyon búsásan kaszáltak ezeken a pénzeken.

„Ez lehet az elmúlt hat év legnagyobb ellenzéki sikere”

– jelentette ki Mirkóczki, hozzátéve, ha a Jobbik valóban zsarolni akart volna, akkor részesedést kérne az üzletből, ezzel szemben a párt célja az, hogy ne legyen több kiskapu a bevándorlás előtt, mert mint nyilatkozta, a nyugat-európai példákból is látszik, nem működik a társadalmi együttélés a keresztény és a muszlim közösségek között.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »