Ez kínos – ismét szénné égette magát Hadházy Ákos!

Ez kínos – ismét szénné égette magát Hadházy Ákos!

Az LMP-ből is kibukott korrupció- és médiaüldöző bejelentkezett a szilveszteri bakiparádéba: egy laza csuklómozdulattal tévesztette össze a Liberálisok főpolgármester-jelöltjét az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatójával…

Nem kicsit kínos. Még inkább röhejes. Pontosabban talán szánalmas. De ítéljék meg önök, lehet nyugodtan szavazni.

Az unokatestvérével, Márki-Zay Péter műkedvelő hódmezővásárhelyi polgármesterrel és Magyar György balliberális médiaügyvéddel éppen a Mindenki Magyarországa Mozgalom keretében kormányborigató Orbán-döntögetésre tréningező Hadházy Ákosnak sikerült magából totálisan hülyét csinálnia. Akkora öngólt rúgott, hogy még az újpesti legenda, Tokody Tibor is megirigyelné. A Jászai Mari-díjas székkel borulós volt LMP-s színész keddi alakításával bejelentkezett a szilveszteri bakiparádéba.

Történt, hogy Hadházy győzelmi jelentést küldött zuckerbergi közösségének: médiaellenes tüntetéseik hatására – verte mellét – megjelent az M1 és az Echo TV stábja a Nyugati-aluljáróban az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért folyó aláírásgyűjtésük standjánál!

– fröccsentette a hírhedt szekszárdi fröccsöntő.

A magyar ellenzék örökös élharcosa, a politikailag tökéletesen tájékozott Hadházy üzenetet kapott a „szakállas fickótól”, a „jól öltözött fiatalembertől”. Aki történetesen nem Kovács István elemző volt, hanem Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje. És persze nem a tévéstábok használták háttérnek a Hadházy-gittegyletet, hanem Sermer hirdetett meg oda sajtótájékoztatót, majd forgatott videót…

Hírdetés

– üzente az év politikai tudatlanságával előrukkoló pártszédelgő korrupcióinfós kollégának.

Mit is tehetünk ehhez hozzá? Az úgynevezett ellenzéki politikusok annyira felkészületlenek, hogy nincsenek tisztában az országos politikai paletta szereplőivel? Vagy netán annyira jelentéktelenek, hogy nemcsak a választóknak nincs halvány gőzük róla, hogy ki kicsoda, hanem ők maguk sem ismerik egymást?

Hadházy, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!

Pintér M. Lajos – https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »