Ez kellett a népnek: egy köztörvényes nigger fogja hazánk hírét öregbíteni az Eurovíziós Dalfesztiválon

Ez kellett a népnek: egy köztörvényes nigger fogja hazánk hírét öregbíteni az Eurovíziós Dalfesztiválon

A néha dzsungelösztön által vezérelt Kállay-Saunders András a Running című szép magyar dallal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Koppenhágában – derült ki A Dal című showműsor szombat esti döntőjében.

A közszolgálatinak csúfolt média Dal című műsorának fináléjába az elő- és középdöntőkből – tisztelet a kivételnek – a következő nyelvtörők kerültek be: Bogi – We All, Depresszió – Csak a zene, Fool Moon – It Can’t Be Over, Honeybeast – A legnagyobb hős, Kállay-Saunders András – Running, Király Viktor – Running Out of Time, New Level Empire – The Last One, valamint Pál Dénes – Brave New World.

Hírdetés

A szombat esti döntőben, amelyet az M1 és a Duna World élőben közvetített, előbb a zsűri – Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Csiszár Jenő és Rákay Philip – választott ki négy angolszász szemetet: Kállay-Saunders András – Running, Bogi – We All, a Fool Moon – It Can’t Be Over és Király Viktor – Running Out Of Time című dalát.

A tévé előtt ücsörgő birkák sms-szavazatai pedig gyorsan el is döntötték: egy köztörvényes nigger fogja hazánk hírét öregbíteni május 6. és 10. között az Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »