Ez az írás arról szól, hogyan szerveztek be az Illuminátusok és pontosan mi mindent kellett végigcsinálnom

Amikor 19 éves lettem, némi pénzhez jutottam a baráti kapcsolataim által és a gyerekkoromban szerzett pénzem sikeres befektetései révén. Részt vettem egy pár titkos ügyletben, így egyre több zsetonom lett.  Mire a Harvard Egyetemre kezdtem járni, még jobban meggazdagodtam, s megnőtt a tekintélyem a kampuszon, mivel számos klubban és szerveződésben vettem részt. Pár barátommal még a harvardi éveim alatt elkezdtem kvázi-brókerkedni. Temérdek pénzt kaszáltam még abban az évben, s igen nagy befolyásra és tekintélyre tettem szert.

Egy éjjel nem sokkal éjfél után épp a koleszba sétáltam vissza, amikor két fekete öltönyös figura jött oda hozzám. Először azt hittem, az üzleti ügyeim után fognak kérdezősködni, mivel néhány nem volt teljes mértékben legális. Megkértek, hogy menjek velük, s én követtem őket egy kétemeletes ház alagsorába, ami a kollégiumszobámtól pár utcányira volt. Leültettek egy asztalhoz és megkérdezték, hogy szándékomban áll-e üzletelgetni. Azt nem árulták el, hogy milyen alkuról lesz szó, viszont folyamatosan kérdezgették, hogy akarok-e üzletelni. Én zöldfölűen beleegyeztem, s ekkor az a férfi, akinél nagyobbat még életemben nem láttam, odasétált a szekrényajtókhoz és leült.

Mindenekelőtt, sajnálom, ha nem hiszel nekem. Én azért vagyok itt, hogy elmondjam az igazságot, és semmi nem túlzás vagy tudományos fantasztikum nincs abban, amit leírok. Ez az információ valódi és igaz, eljött az ideje, hogy kitudódjék.

47 éven át voltam az Illuminátusok tagja. 19 évesen szerveztek be. Az elmúlt év során időnként posztolgattam ide (hozzászóltam az Interneten). Az információ, amit éppen feltárni készülök, roppant leleplező és veszélyes. Egyike vagyok annak a hét embernek az Illuminátusok történetében, akik elvégezték az „Eltávozás” Rituáléját. Tisztában voltam azzal, hogy ki kell majd szállnom, amikor 2010. júniusi gyűlésen valami kiderült számomra. Éveken keresztül az Illuminátusok hiedelmei, motivációi és tettei szerint éltem, azonban az utóbbi időben elviselhetetlenné vált számomra, így meg kellett szegnem a szent fogadalmamat.

Azért jöttem ide, hogy MINDENT kitálaljak az Illuminátusokról. Azt, hogy hogyan válhatsz taggá, miről szól a szervezetük, mit csinál a szervezet, s milyen jövőbeli terveik vannak.

Akkor fogok visszatérni, hogy megtegyem az első posztomat (bejegyzésemet , hozzászólásomat), amikor látom, hogy a témakör elég nagy figyelemre tart számot ahhoz, hogy folytathassam. A közeljövőben bármikor, amikor az Illuminátusok titkait feltárom, gondoskodnom kell arról, hogy elegendő figyelmet fog kapni azért, hogy az erőfeszítéseim ne vesszenek kárba. Amint azt tapasztalom, hogy ez a hozzászóláscsokor tekintélyes megtekintésre és válaszra tart számot, ki fogom tenni az első posztomat.

Íme, pár leleplezésre váró dolog előzetese:

Barack Obama nem Illuminátus-tag, ő valami sokkal-sokkal rosszabb.

 

Az új „világűrben végzett repülések”, amelyeket során a repülőgépek rövid időre föld körüli pályára állnak, nem annyira mókásak, mint amilyeneknek tűnnek, mivel az Illuminátusok eszközei.

 

A Coloradói Denver egy sátáni hely.

 

A birtokomban lévő információ létfontosságú!

Hírdetés

A hozzászólások 69. oldala:

Az első megvitatandó téma a már említett föld alatti bunkerek lesznek. Jelenleg, 57 olyan föld alatti bázis és bunker található az Egyesült Államok alatt, amelyet különféle célokra használnak fel.

439 bunker létezik az egész világon.

Valamennyi föld alatti erődítményt és bázist az Illuminátusok tartanak az ellenőrzésük alatt és tartanak fenn.  A legnagyobb föld alatti bunker a brazíliai Sao Paulo-ban van. Ez a bunker 5000 ember eltartására alkalmas akár 10 éven keresztül. Én személyesen is jártam ebben az erődítményben, és sokkal nagyobb, mint amit bárki valaha is el tud képzelni. Ezt a bunkert főleg az apokaliptikus események időszakára biztosítják. A világ 5000 leggazdagabb, legokosabb és legbefolyásosabb embere számára biztosítanak védelmet ebben a föld alatti erődítményben egy világméretű termonukleáris háború, természeti katasztrófa, vagy bármilyen más globális kataklizma esetén. Ne tévesszen meg. Számos egyéb bunkernek van hosszú időre szolgáló, nagyszámú ember befogadására és elszállásolására szolgáló kapacitása, de egyik bunker sem vetekszik méretében és minőségében ezzel.

A 3. világháború esetén a világ összes vezetőjét itt helyezik biztonságba és a világkormány lesz az elvi meghatalmazott kormányzat.

A világ leggazdagabbjai is itt lesznek. Olyanok, mint Bill Gates, Warren Buffett, az olaj iparmágnások (azonban ezeket az olajmágnásokat meg fogják gyilkolni a bunkerben azért, hogy a közel-keleti olaj felvásárlása sokkal könnyebben menjen az Új Világrendnek). Nem ismerem a konkrét számot, de a világban található 439 bunkerből mondhatom, hogy nagyjából 275 óvóhelynek épült, méghozzá hosszabb időintervallumra. Jómagam megfordultam egy ilyenben a ’90-es években Kínában tett látogatásom során. Nagyon kellemes, luxus színvonalú. Gyakorlatilag olyan, mintha egy ötcsillagos szállodában lennénk.

Néhányan már ezekben a bunkerekben vannak:

Leon Trockij: Miután Sztálin legyőzte Trockijt és Lenin halála után megszerezte a Szovjetunió feletti hatalmat, Trockij egy éppen Svájcban található föld alatti bunkerbe költözött. Sztálin eredetileg tudott erről, mivel nem tartotta be az Illuminátusok parancsait, majd pedig Trockijt vissza szerették volna helyezni a Szovjetunió élére. Fontos volt Trockijt ebben a bunkerben elszállásolni, máskülönben Sztálin meggyilkoltatta volna. Sztálin végül alkalmazkodott az Illuminátusok teveihez, s Trockijt kivégezték, mivel többé nem volt rá szükség.

Abraham Lincoln: Lincoln elnököt nem John Wilkes Booth gyilkolta meg. Lincolnt parasztfiguraként helyezték az elnöki irodába. Az Illuminátusok tisztában voltak azzal, hogy amennyiben őt megválasztják, akkor Dél külön fog válni (el fog szakadni).

A polgárháború igen-igen gazdaggá tette Északot. Ez volt az egyedüli oka annak, hogy megtörténni hagyták a polgárháborút. Ha az Illuminátusok nem látták volna a háborúból történő meggazdagodás kedvező lehetőségét, akkor a rabszolgaság még mindig amerikai szokás lenne. Lincolnt azért helyezték hivatalba, hogy elindítsa a háborút. Egy üzletet kötött, miszerint ha a háború véget ér, akkor eltávolítják majd a tisztségéből. Erről egy hamis merénylet segítségével gondoskodtak, így napjainak a hátralévő részét egy mexikói bunkerben töltötte.

Szaddam Husszein: Husszein csupán azért volt hatalmon Irakban, hogy fenntartsa az Egyesült Államok és más nemzetek inváziójának indokoltságát. Sokunknak már ismerős, amit mondottam a Közel-Kelet teljes hatalomátvételéről (felvásárlásáról), valamint a jelenleg kiaknázatlan olaj lefoglalásáról. Husszein „felakasztása” látszat volt, miként az a közzétett mobiltelefonos felvétel is, amit bizonyíték gyanánt hoztak nyilvánosságra. Szaddam jelenleg egy Argentínában lévő bunkerben van. Nincs tudomásom a vele kapcsolatos jövőbeli tervekről.

A többi föld alatti erődítményt világszerte különféle olyan dolgok eltárolására használják fel, amelyet nem raktározhatók a felszínen. Az atomfegyverkészleteket ezekben a föld alatti bunkerekben tartják. Abban az esetben, ha egy nemzet eltér a neki kiszabott iránytól, megsemmisítésre kerül. Akár vezetőinek a meggyilkoltatása által, akár nukleáris csapás révén. Hála az égnek, egyelőre még nem került sor a nukleáris csapásra; mindamellett ne feltételezzük, hogy ezek az emberek ne követnének el efféle pusztítást.

Mindannyian ismerjük a HAARP-összeesküvést. Ez valós. Biztosíthatlak titeket. A gépezet teljes egészében egy olyan bunkerben van elhelyezve, amely a Csendes-óceán alatt található. Ennek a gépnek a kifejlesztésére még az 1980-as években került sor, majd a ’90-es évek végén vetették be először. Ez a masina képes bármilyen természeti katasztrófát előidézni, amit csak az Illuminátusok kívánnak. A Katrina-hurrikán a HAARP egyik terméke volt. A hurrikánt elterelésnek szánták. Míg a térségben a káosz uralkodott, s a figyelem minden irányba megoszlott, mérnököket küldtek az öböl olajfoltjának előkészítésére. Biztosíthatlak, hogy az Illuminátusok képesek még több olajat az öbölbe engedni. Az öbölbe már bepumpált olaj csupáncsak egy kis mennyiség összehasonlítva azzal, amennyit képesek beleönteni. Már említettem, hogy az olajfoltot közvetítő anyagként használták fel arra, hogy mikrotesteket ültessenek a térségben élő gyermekek agyába. Az érintett gyerekek jelenleg a kormányzat ellenőrzése alá kerülnek, amint ezeket a mikrotestek aktiválódnak. Az Illuminátusok szintén kihasználják a Katrina teremtette alkalmat arra, hogy egy bunkert építsenek, amely közvetlenül a Francia Negyed alatt lenne. Mi mással lehetne azt magyarázni, hogy a FEMA olyan lassan tudott csak megfelelő segítséget nyújtani? A mérnököknek időre volt szükségük.

A HAARP gépet egyik ország sem ellenőrzi kizárólagosan; kollektív kontroll alatt áll és közösen használják. A Haiti földrengés, illetve azok, amelyek az elmúlt napokban történtek, mind a HAARP termékei. Nem minden esemény volt lényeges és fontos, néhány csupán teszt volt, s volt köztük tévedés is.

Mindenesetre nyugodjunk meg a tekintetben, hogy mihelyt egy természeti katasztrófára lesz szükség, a kataklizma generálható, előidézhető, irányítható és olyan hatás érhető el általa, amilyen csak szükséges.

Más dolgokat is elhelyeztek ezekben a bunkerekben: ezek pedig a drogok. Hatalmas mennyiségű kokaint, marihuánát, heroint és mindenféle egyéb kábítószert táraztak be. A drogkereskedelem és a kábítószerért folyó háború létfontosságú az Illuminátusok számára. Ahogy egyre több és több kábítószer került kereskedelembe, úgy erősödnek meg a kartellek, úgy gazdagodnak és acélosodnak az Illuminátusok. A drogkereskedelem egyik legnagyobb közvetítője és haszonélvezője Warren Buffett.

Eddig Buffett irányította a nyugati félteke kábítószer-kereskedelmét az elmúlt húsz évben. A mexikói drogkartellek alá tartoznak. Fontos, hogy az Illuminátusok tartják a markukban Észak-Amerika kábítószereinek a java részét. Ez számukra egy újabb eszközt kínál olyan technológia átvitelére, amely lehetővé teszi a fogyasztók irányítását. Az Illuminátusok megállás nélkül olyan technikák után folytatnak kutatásokat, amelyek segítségével beültethetik magukat a nagyközönség fejébe, s természetesen a drogkereskedelem ellenőrzése tökéletesen betölti ezt a szerepet.

Buffett előre bebiztosította a kábítószer-kereskedelem feletti ellenőrzést, amikor megkörnyékezte a különféle drogkartelleket és szerződéseket ajánlott nekik. Azóta ő a „karmester”, s Ben Bernanke segíti őt a mindennapi műveletekben.

(Folyt. köv.)

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »