Ez az értelmes tekintetű Balog-kedvenc késelt a Ráday utcában

Ez az értelmes tekintetű Balog-kedvenc késelt a Ráday utcában

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt "ismeretlen tettes ellen".

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Lakatos Sándor 17 éves budapesti lakos 2015. november 8-án 4 óra 20 perc körüli időben a Budapest IX., Ráday utcában szóváltásba keveredett a sértettel, akit egy késsel többször megszúrt, majd elmenekült a helyszínről. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az elkövetőt a rendőrök beazonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható cigányról fénykép áll rendelkezésre.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1 455-4800/49-140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-595-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs:8-16, p:8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – olvasható a Police.hu-n.

Korábban írtuk: Késelés a fővárosban – a tettes elmenekült a helyszínről


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »