Ez a valódi ünnepnap, s egyben méltó válasz az oláh Trianon-törvényre: legyen a Hazatérés Napja a második bécsi döntés évfordulója!

A Mi Hazánk Fb-oldalán olvasható a nagyszerű kezdeményezés:

Tekintettel arra, hogy Románia piros betűs ünnepnappá nyilvánította a trianoni békediktátum aláírásának napját, június 4-ét, a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi, hogy a második bécsi döntés aláírásának napját, augusztus 30-át a magyar Országgyűlés nyilvánítsa a Hazatérés Napjává.

Hírdetés

Legyen Észak-Erdély visszatérésének napja hivatalos, állami ünnepnap, mely alkalommal valamennyi sikeres revízióra, így Kárpátalja, Felvidék és Délvidék egy részének visszatérésére is emlékezhetünk!

A trianoni diktátum napja pedig számunkra nem ünnepnap, hanem a gyász, de egyúttal a remény napja is. A Mi Hazánk ezért kezdeményezte a parlamentben a trianoni törvény hatályon kívül helyezését is, valamint országos zászló-akcióba kezdtünk, célunk, hogy az évfordulóra fellobogózzuk az egész országot. Nem felejtünk! Nem! Nem! Soha!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazank%2Fposts%2F1154576158210146&show_text=true&width=552&height=573&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »