Ez a rendszer működésképtelen (életképek a Keletiből)

Ez a rendszer működésképtelen (életképek a Keletiből)

Azért a magyar állam sem könnyíti meg az adófizető állampolgárok életét, annyi szent. S mivel menekültkérdésben nem lehet manapság objektíven értekezni, talán ne is használjuk most ezt a kifejezést, hátha így minden résztvevő számára eljut az üzenet.

Tehát létezik egy nyilvánvalóan égető probléma, amely a magyar lakosság jó részét érinti, életét befolyásolja.

A magyar kormány erről jó régóta tud, hónapokkal ezelőtt felkészülhetett volna erre, ám az eszkalálódásig semmit sem tett az ügyben, sem megelőző jelleggel, de a probléma megjelenése után sem.

Hírdetés

Azonban, mint minden Magyarországon, ez a kérdés is bekerült a hazai belpolitika mocsarába, és ha egy téma belelép ebbe a bűzös, ragadós posványba, bizony igen nehezen vergődik ki onnan. 

Ennek következtében, a láthatóan hatástalan, illetve csak a kommunikáció szintjén cselekvő kormány mellett megjelentek azok a (jó szándékú?) civilek, akik úgy próbálják megmutatni a nagyvilágnak a jelenlegi hatalommal szembeni ellenérzésüket, hogy szerepet követelnek maguknak ebben az áldatlan állapotban. A vezetés pedig kapva kap az alkalmon, és az egész felelősséget áttolja a civiliekre, majd ők megoldják az állam feladatát.

Ám, a kormányzati semmittevés, nemtörődömség, valamint az erre alkalmatlan, felkészületlen „civilek” kontárkodását viszont azok az átlag állampolgárok is megszenvedik, akik csak dolgozni mennének reggelente, hogy megtermeljék azt az adóbevételt, amit a kormány és a többi önjelölt messiás hülyeségekre költ el.

Aki nem hiszi el, nézze meg fotósunk, Béli Balázs képeit a Keleti pályaudvarról.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »