Ez a mi tévénk!

Ez a mi tévénk!

Történt, hogy György Zsombor, a sehol sem jegyzett Magyar Hang nevű hetilap főszerkesztője, azon kesergett a saját lapja cím oldalán, hogy kirúgták a Hír TV-ből.

Címet is adott a jóember: Orbán a vezérlőben. Szép, mondhatom! Már megint a kormányfő a hibás egy tulajdonosváltás miatt.

És természetesen, azzal, hogy újra a régi szelek fújnak a Hír TV-nél, már megint megszűnt (folyamatosan szűnik) a sajtószabadság.

Na, ide figyelj, Zsombikám!

A Hír TV soha nem volt a Tiétek, azt Mi hoztuk létre, a Mi tévénk. Ti csak bitoroltátok (vigyázat, a bitorol szó még többször elő fog fordulni a cikkben!). Ideig-óráig.

Igen, mindig is arra készültünk, hogy visszavesszük, kimondva, kimondatlanul. Igen, csak az alkalmat lestük.

Mert, ami a miénk, az a miénk! Mi csináltuk, mi találtuk ki, mi hoztuk létre, a mi csatornánk volt (most már újra az!). A nemzeti, konzervatív oldalé. A legfontosabb médiumunk, a koronaékszer. Még akkor is visszavennénk, ha nem akarnánk vele semmit. Csak azért is!

Te meg elmehetsz siránkozni akárhová, és telesírhatod a kis (pici olvasottságú, lásd még: jelentéktelen) újságod címlapját, hogy Te vagy a polgári Magyarország utolsó „orgánuma”. Attól ez még nem lesz így.

Hírdetés

Érdekes módon temeted a Hír TV-t. Amikor meg elvettétek – és Kocsis Máté jól fogalmazott: elloptátok – akkor nem sírt ennyire a szád, sőt!

Úgy fogalmazol, hogy: egyértelművé vált, a Hír TV-ből a Fidesz újabb szócsövét hozzák létre.

Igen, meglepő? Mindig is az volt, ha így értelmezed, csak Ti elbitoroltátok.

És most ennek a bitorlásnak vége! Lehet, hogy neked fáj, de EZ, mármint, a Hír TV, a miénk.

Te meg mehetsz dolgozni: a Népszavához, Indexhez, RTL Klubhoz, HVG-hez, 168 órához, Magyar Narancshoz, ÉS-hez, 24.hu-hoz, ATV-hez, Klub Rádióhoz és a többi. A saját jelentéktelen lapodról már nem is beszélve!

Ami a miénk, az a miénk. Punktum!



Csókol benneteket:
 Eleméry T. Olivér
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »