Ez a Maróth Miklós egyszer szimpatikusabb…

Maróth Miklós a Migrációkutató Intézet 2016-os konferenciáján szólalt fel, majd 8 és fél percen át „viccelődött” a muszlimok disznóbőrbe kötözésén. Az eddig nem tagadott információk szerint a kormány őt nézte ki az MTA-ról leválasztott kutatóintézeteket irányító szervezet élére.

Mint csütörtökön a hvg.hu megtudta, a tervek szerint Palkovics László innovációs miniszter Maróth Miklós klasszika filológust ültetné az MTA-ról leválasztott kutatóhálózati rendszert irányító Eötvös Loránd Kutatási Hálózat élére. Az irányító testületbe az MTA és az ITM is delegálna 6-6 tagot. Maróthról most az MTA átalakítása ellen vehemensen tiltakozó ultraliberális Akadémiai Dolgozók Fóruma (ADF) tett fel egy videót a Facebook-oldalukra.

Ez egy Migrációkutatói Intézet-konferencián készült 2016-os felvétel, amelyen Maróth a muszlimokról és migrációról beszél. A téma szinte összes kormányzati panelja elhangzik a szájából:

A muszlimok nem akarják elfogadni a befogadó országok európai értékrendjét

Bevezetik a sariajárőrséget, azaz az iszlám jogelveket kérik számon a szórakozóhelyektől bizonyos területeken

Disznóbőrbe kell őket kötözni

Hírdetés

A legkisebb jogsértés és iskolakerülés után haza kell zsuppolni őket, akár sokadik generációsokat is

Csak azért jönnek Európába, hogy a magasabb termékenységük miatt többségbe kerüljenek

Maróth pár mondat erejéig arról is elábrándozik, hogy ha ugyanilyen termékenysége lett volna Magyarországnak, akkor most izomból lenyomhatná szomszédainkat, és visszafoglalhatnánk a trianoni területeket

Ezért hagyni kell a fenébe az emberi jogokat és a jogászkodást.

hvg.hu

Gratulálunk, egyetértünk!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »