Ez a kerékpáros férfi mellkason szúrt egy gyalogost – a nyomravezetői díj 500 ezer forint

Ez a kerékpáros férfi mellkason szúrt egy gyalogost – a nyomravezetői díj 500 ezer forint

A rendelkezésre álló információk alapján ez az ismeretlen férfi 2016. szeptember 2-án 14 és 15 óra közötti időben, a győri Béke hídon, a Rába folyó feletti szakaszon előzetes szóváltást és dulakodást követően mellkason szúrt egy arra gyalogosan közlekedő győri férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ismeretlen elkövető a bűncselekményt követően elmenekült a helyszínről.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 500.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy Győrben elkövetett bűncselekmény miatt.

Hírdetés

A nyomozás eddigi adatai alapján az ismeretlen férfi körülbelül 25-45 év körüli, 170-175 centiméter magas, sportos, izmos testalkatú. Haja rövid, sötétbarna, vagy fekete színű. A bűncselekmény napján a tettes fekete vagy sötétszürke mountain bike kerékpárral közlekedett.

Ruházata kék rövid ujjú póló és világoskék farmernadrág volt. Hátán fekete hátizsákot, feje tetején napszemüveget viselt. A dulakodás következtében arcán sérülések keletkeztek, szemöldöke valószínűleg felrepedt. Az elkövetőről a hatóság mozaikképet készített a sértett elmondása alapján.

Bővebb információk a rendőrség honlapján találhatóak.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »