Ez a hős antifa erőszakolta félholtra a 17 éves lányt Kelenföldön – Tóth Patriknak hívják

Körmeszakadtáig védte magát az a 17 éves lány, akit brutális módon megbecstelenített és megerőszakolt a nála egy évvel idősebb Tóth Patrik. Vivien jelenleg is a Szent Imre Kórház intenzív osztályán fekszik.

Sz. Vivien egyetlen napja ismerte Patrikot, amikor találkoztak a fővárosban, a XI. kerületi Bikás park környékén. Mindkét fiatal rajongott a punkzenéért, ennek kapcsán ismerkedtek meg az interneten – írja a Borsonline.

A hős antifa állítólag randevúra hívta Vivient, aki gyanútlanul elfogadta az invitálást. A Borsonline egy kommentelője még látta is a párt: „láttam a srácot a lánnyal a téren, a játszótér mellett, szombat este 18 és 19 óra között, a szupermarkettel szemben, a pizzéria és az orvosi rendelő közt. Egyikük sem volt részeg, sem kábult, ültek a padon és beszélgettek. A srác éppen felhívott valakit a mobiltelefonján”.

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy mi történhetett a két fiatal között, aminek hatására Patrik teljesen bevadult, és szinte az ájulásik kínozta Vivient.

A lány belei is megsérültek

Hírdetés

A lap szerint az sem kizárható, hogy Tóth Patrik valamilyen eszközt is használt, hiszen Viviennek a belei is megsérültek. Információik szerint olyan fizikai és pszichés sebeket kapott, hogy a rendőrök máig nem tudták még kihallgatni.

"T. Patrikot" a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Tettét elismerte, de azzal védekezett: addigra már napok óta részeg volt. A bírósági folyóson begipszelt kézzel ült, ami arra enged következtetni, hogy ő is megsérült, miközben bestiális tettét elkövette. A lap úgy értesült: nemcsak a keze tört el, hanem testét is karmolások borítják, így valószínűsíthető, hogy Vivien ameddig bírt, küzdött Patrik ellen.

Az anarchista takony Facebook-profiljából, ami nem mellesleg ide kattintva érhető el, kiderül: rajong a punkzenéért, melynek igénytelen külső jegyeit is magán viseli. Haja tarajba van fésülve, szegecses nyakörvet visel, és olyan pulóvereket hord, melyen kedvenc felforgató együttesei vannak feltüntetve.

Szakemberek valószínűsítik, hogy Vivien, ha fizikailag egyszer rendbe is jön, lelkileg sohasem gyógyul meg teljesen.

Korábban írtuk: Félholtra erőszakoltak egy 18 éves lányt Kelenföldön


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »