Ez a Heiszler a Gozsdu Udvar szóvivője….

Az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek – ezt mondta az ATV Híradónak a Gozsdu udvar szóvivője Heiszler Ákos, a náluk történt támadással kapcsolatban. Egy német topmenedzsert és a fiait fújták le gázspray-vel és verték meg úgy, hogy az apát meg kellett műteni. Az elmúlt hónapokban többször is felmerült, hogy a belvárosi szórakozóhelyen indokolatlanul keményen lépnek fel a biztonsági őrök a vendégekkel szemben.

Ritkán látott jelenetet láthattak a Gozsdu udvar látogatói délelőtt, tévéstáb forgathatott a népszerű hetedik kerületi szórakozóhelyen. Mivel ez egy köz számára megnyitott magánterület, csak engedéllyel lehet ezt megtenni, amit nagyon ritkán adnak meg. Csaknem két héttel a német üzletembert és fiait ért támadás után, a Gozsdu udvar szóvivője, nyilatkozott is Híradónknak.

„Az, hogy ki hibázott ebben az incidensben, azt a hatóságnak a dolga eldönteni. Saját hatáskörben a Gozsdu udvar biztonsági szolgálata fölmentette a munkavégzés alól a két őrt, egyszerűen azért mert ez a helyes eljárásrend egy ilyen esetben, hogy, aki személyi sérüléssel járó incidensbe keveredik, az ne dolgozzon egy darabig” – mondta az ATV Híradónak Heiszler Ákos, a Gozsdu Udvar szóvivője.

A szórakozóhely szerint maguk a biztonsági emberek ismerték fel a három fős társaság két fiatal tagját, mint mondták a küzdősportok világában ismert sportolók mindketten.

Hírdetés

„Egy 91 kilós nehézsúlyú bokszoló, egy thai harcos és az édesapjuk, 10 percen keresztül verbálisan inzultál egy hölgyet, egy üzletvezető hölgyet és aztán a végén meglökik. Ezután alakult ki egy olyan verekedés, ami sajnálatos, de még egyszer el kell mondanom, hogy egy olyan helyen ahol 4 millió ember fordul meg egy évben és szórakozik és alkoholt fogyaszt, attól félek, hogy az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek” – tette hozzá Heiszler Ákos.

Kérdeztünk a korábban náluk történt esetekről is, például amikor februárban sörösüveggel ütöttek le a biztonságiak egy vendéget, vagy arról, amikor januárban egy férfitársaság, egyikük gyerekének születését ünnepelte és megverték őket szintén a biztonságiak, vagy a cigányok esetében többször is megtörtént állítólagos diszkriminációról.

„Ezeknek az incidensek egyike sem ok nélkül történt, ezt bárki beláthatja. Illetve, ha ok nélkül történt volna, akkor én most itt nem beszélgetnék önnel… mert az védhetetlen volna. Ezeknek az incidenseknek mindegyiknek volt előélete, háttere, nagyon sajnálatosak, hogy megtörténtek”-válaszolta Heiszler.

A Gozsdu udvar szóvivője úgy tudja, a biztonsági őrök erőszakos fellépései miatt csak egyetlen esetben, a legutóbbiban indult rendőrségi eljárás.

atv


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »