Ez a cigánygyerek ölte meg brutálisan a nyolcéves sólyi kislányt

Ez a cigánygyerek ölte meg brutálisan a nyolcéves sólyi kislányt

Sóly-Hajmáskér – "Gyere, Dani, itt van Feri, menjünk focizni". Ezek voltak a kislány utolsó szavai. A tizenöt éves gyanúsított a hosszú hétvégére indult el otthonról. Az emberöléssel gyanúsított fiú apja interjút adott a Delta Portálnak. Alább a TV2-től tavaly nyáron távozó Ács Krisztián cikke, csak a helyesírási hibákat javítottuk.

Szinte vérfagyasztó a csend a faluban, melyet a településen egymást követő rendőrautók zavarnak csak meg. Még mindig rengeteg a kérdőjel a kislány halálával kapcsolatban, azonban egy biztos, a nyolcéves kislányt brutálisan megölték. A helyiek pünkösdi ebédre készültek, az utcán szinte alig találni valakit. A nyolcéves sólyi kislány halála azonban az egész falura rányomta a bélyeget, még ma is döbbenten és érthetetlenül állnak a történtek előtt. A gyönyörű kislány imádott lovagolni, szülei rendszeresen vitték a helyi lovardába, otthonában pónilovakat gyűjtött. Szeretett olvasni, kedvenc meséje a jégvarázs volt.

Adrienn este hat óra körül a házuk előtt rollerezett, amikor biciklivel megérkezett Ferike (a gyanúsított fiú – Delta Portál szerk.) Mondta a kislánynak, hogy szóljon Daninak, menjenek focizni. Ekkor kiabált be a házba a kicsi lány, hogy …" Gyere, Dani, itt van Feri, menjünk focizni!" Azonban a lány bátyja nem akart elmenni otthonról. A fiú visszament a házba, az édesapa fürödni indult. Nagyjából fél órával később keresni kezdték a kislányt, mert nem találták az utcában – mondta megtörten portálunknak az édesapa. A kislány édesanyja éppen dolgozott, nem tartózkodott otthon, csak később értesült arról, hogy nincs meg a lány. Mindannyian várták haza, mert ahogy mondták, sosem ment el egyedül otthonról úgy, hogy ne tudjanak róla. Aznap este többen látták a Adriennt egy fiatal fiúval, feltehetően a későbbi gyilkosával. Az édesapa este értesítette a rendőröket, hogy a kislány nem ért haza. A házuk előtt azonban a kislány helyett ma már csak egy mécses és egy szál virág árválkodott.

A gyereket egy erdőbe vitte ki a gyilkosa ahol – úgy tudjuk – a fejét egy kővel szétverte. Ezután dobhatta a vízbe a kislányt a kegyetlen gyilkos. Egy helyi nő arról beszélt, hogy fia úgy értesült, amikor a kislányt megtalálták, egy kötél volt a nyakán, a kezei hátra voltak kötözve és teljesen meztelen volt. A lány korábbi óvónője arról beszélt, hogy a rendőrök egy fantomképpel járták a falut, amit megmutattak neki is. Azonnal felismerte a fiút a képen, akit szintén az óvodából ismert. A helyiek szerint a fiú rendszeresen átjárt a faluba biciklivel egy barátjához. A volt óvónő elmondása szerint a fiút korábban ki kellett venni a csoportból magatartási problémák miatt. Egy szintén fiatal férfi beszélt arról, hogy amikor Ferike ötödikes volt, akkor székhez kötözött egy tanárt, de többször inzultálta az iskolatársait is a folyóson, lökdöste őket, volt hogy a kezével egy pisztolyt formázott és többeket "lelőtt".

Ferike és családja Hajmáskér egyik lakótelepén éltek. Azonban onnan el kellett költözniük, ugyanis nem tudták fizetni a rezsit. Jelenleg egy romos családi házban élnek, a házban nincs villany, csak víz, tudtuk meg a ház tulajdonosától. Többen arról beszéltek, hogy a fiatal fiú otthonában egy megkötözött kislányt is találtak akinek nem esett baja. – Pénteken Ferike azt mondta a hosszú hétvégére szeretne elmenni Tomihoz, a barátjához Sólyba, hogy ott aludjon, és majd hétfőn este jön haza. Mondtam neki, hogy rendben van, csak tudjak róla, hogy hol vagy. Ekkor láttuk aznap utoljára – idézte fel a péntek délutánt a fiú apja. A párommal sétálni indultunk és lementünk a temetőbe is. Amikor hazaértünk senki nem volt itthon. Másnap reggel rengeteg rendőrkocsi állt meg a házunk előtt. A kocsiból kiszállt a fiam és kérdeztem tőle, hogy mi történt, mit csináltál? Ferike azt válaszolta: "Apa, nem én voltam!" – idézte fel a fiú apja majd folytatta. – Vagy ezerszer megkérdeztem tőle, hogy nem te voltál, nem te csináltad? Mindannyiszor azt válaszolta, hogy nem ő volt.

A rendőrök teljesen átkutatták az egész házat, még a kutyákat is elvitték. Ferike édesapja arról is beszélt, hogy a fiuknál tegnap és ma is voltak benn. Családjukban rövid időn belül két temetés is volt, közben kilakoltatták őket. Az apa szerint ez megviselhette fiát. A rendőrök már kihallgatták a fiatalt, akinek kirendelt védője van. A fiú édesapja arról is beszélt, hogy a fiatalkorú Ferike kapcsolattartója az édesanyja, ezért ő nem is beszélhetett vele, csak a rendőrség folyosóján látta, amint bilincsben viszik a rendőrök. A kérdésünkre, hogy volt-e egy másik lány a házban megkötözve azt válaszolta, hogy határozottan elutasítja, ez nem igaz. Hozzátette, bízik abban, hogy nem a fia követte el ezt a kegyetlen gyilkosságot, azonban azt gondolja, ha mégis kiderül, hogy ő tette, akkor vállalnia kell a felelősséget érte.

Hírdetés

Úgy tűnik, a fiatalnak egyelőre nincs alibije, hogy hol tartózkodott a gyilkosság idején, a rendőröknek viszont egyre több bizonyíték áll rendelkezésre. A rendőrség közleménye szerint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és a nyomozás során beszerzett újabb bizonyítékok alapján előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Lássuk hát "Ferikét"!

Eddig a cikk, melyben még csak meg sem említik – amit mi már szombaton megírtunk -, hogy a magyargyilkos bizony ebben az esetben is egy Balog-kedvenc. Mondhatnánk, hogy a világ legtermészetesebb dolga a tettes nevének, származásának jótékony elhallgatása, hiszen emberi jogok, meg jaj, szélsőségesek erősödése stb. De nálunk nem. Nálunk az áldozatnak vannak jogai, és célunk a tapasztalati tudás átadása.

"Ébreszd fel, s ha kell, korbácsold fel a magyar tunyaságot a statisztika számsoraiból font ostorral" – mint fogalmazott Prohászka Ottokár püspök egy másik, szintén fontos, ha nem fontosabb téma kapcsán.

Lássuk hát, ki volt az a gyilkoscigány, aki képes volt elvenni egy nyolcéves magyar kislány életét, még akkor is, ha az ilyen leleplezéseink esetén egy militáns, nemzetellenes kisebbség már a vonatok zakatolásának vészjósló hangját véli felfedezni a távolban.

Farkas Ferenc, a 8 éves sólyi kislányt bestiálisan meggyilkoló, 15 éves cigány Fb-adatlapja elérhető ide kattintva.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Meggyilkolva, meztelenre vetkőztetve találtak rá egy 8 éves sólyi kislányra – egy 16 éves cigánygyerek az elkövető


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »