Ez a cigány ütött le szórakozásból egy 78 éves nénit a Keletinél

Ez a cigány ütött le szórakozásból egy 78 éves nénit a Keletinél

Egy hölgy számolt be Fb-oldalán az alábbi esetről, mely a fővárosban történt június 5-én. Sajnos olvasóink előtt nem ismeretlenek a hasonló történetek, szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy az amerikai niggerek "kiütős játékát" a hasonló értelmi szinten vegetáló ómigránsaink is szórakoztatónak találják.

Tökéletesen szabálytalanul (de lépéstempóban) bicikliztünk ma délelőtt 11 órakor a Keletinél a járdán. Mellém került egy néni, aki a buszáról szállt le és velem egy irányban elindult sétálva. Szembe jött egy kb. 170-180 cm magas, 100 kg körüli kisebbségi férfi és minden jel nélkül ökölbe szorította a kezét, felhúzta vállmagasságba és kiütötte a 78 éves nénit. A néni szegény azonnal elesett. Kirúgtam magam alól a biciklit, kiabálni kezdtem, az emberek odanéztek, de semmit se tettek. Felsegítettem a nénit, addig a párom is leszállt a bicikliről, ő előttem tekert, ezért fogalma nem volt, mi történt. Amíg a nénit leültettük, az elkövető lazán elsétált a buszmegállóba és várni kezdte a buszt. Én odafutottam, kaparásztam a fényképezőmért, de a végén a mobilommal készítettem egy képet róla, amíg várakozott. Látta sok ember, senki se jött oda feltartóztatni, én pedig egyedül ezt meg se akartam próbálni. Felém fordulva fenyegetően elindult, elkészítettem róla a képet és visszafutottam a páromhoz és a nénihez. Egy pár rendőrt hívott, emiatt érkeztek a mentők is. A néni túléli, a szája csúnyán felrepedt. BKK-sok voltak a közelben, az ő segítségükkel lassan ugyan, de kiderült, melyik buszra szállt fel az ürge, mert az a képen nem látszik. A rendőrök kikérik a kamerák felvételét is, mert pont a fejünk felett volt egy, ahol az eset történt (a R. előtt).

Ezennel szeretnék lehetőséget biztosítani az elkövetőnek, hogy jelentkezzen és FELJELENTSEN, mert most én megsértem a személyiségi jogait és kiteszem nyilvános posztban a fényképét, hogy minél több emberhez eljusson és valaki esetleg elbeszélgethessen vele.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »