Ez a bikini lesz 2020 legnagyobb slágere, vadítóan szexi

https://ripost.hu/eletmodi/ez-a-bikini-lesz-2020-legnagyobb-slagere-vaditoan-szexi-2237767/
SZERZŐ: D.K.
Nem takar kevesebbet vagy többet, mint egy átlagos fürdőruha, mégis iszonyatosan szexi! Úgy emeli ki a női idomokat, hogy elakad a férfiak lélegzete. Ilyen még nem volt a történelemben!Farmerbikini lesz a 2020-as strandszezon legnagyobb dobása, máris elárasztották szexi képekkel az internetet azok a szerencsések, akik már az év elején eljuthattak valamelyik mesés tengerpartra.
Fotó: 123rf
Maga a farmerbikini ötlete onnan eredhet, hogy nyáron egyre rövidebbre vágták a lányok a farmersortjukat, míg végül csak egy incifinci bugyi maradt. Miért ne lehetne ilyen holmiban strandolni? Persze, hogy lehet, hiszen a farmer levágott szárából bőven kijön a bikinifelső!

1. A farmer kékje természetesen illeszkedik a tengerparti környezetbe, harmonizál a vízzel és a selymes homokkal. Mintha a teremtő is úgy akarná, hogy szép lányokra kerüljön ez az anyag fürdőruha formájában!

2. Stílusosan farmernadrággal viselve bevállalós délutáni öltözék. A koptatott kék szín gyönyörűen emeli ki az üde, lebarnult bőr szépségét.

3. Nem kérdés, hogy a tanga-fazon iszonyatosan szexi farmerból. Hozzá passzoló nagy fülbevaló még pikánsabbá teszi a szettedet.

Hírdetés

4. Persze nem feltétlenül kell túlzásokba esni, íme, egy visszafogott, szolid kreáció.

5. Hoppácska! Azért akadnak bőven, akik dögösebbre veszik a figurát. Ebbe a műfajba sok minden belefér…

6. Nem rossz ötlet például körbehorgolni a fürdőrucinak szánt háromszögeket. Hihetetlenül szexi és stílusos lesz a végeredmény!

7. De a hatást még számos trükkel lehet fokozni. Ehhez mit szóltok? Ez a bikini nagyon menő lett a rojtokkal, bojtokkal, hímzéssel, kis kagylókkal kiegészítve.

Gyere, nyár! Nagyon várunk! Éljen a farmer fürdőruha!


Forrás:polgarno.blogspot.com
Tovább a cikkre »