Exkluzív videó – így kezdődött a balhé a debreceni menekülttáborban

Exkluzív videó – így kezdődött a balhé a debreceni menekülttáborban

A hvg.hu szerint végig a kerítésen belül maradt a konfliktus. A menekültek senkit nem bántottak. Egész sokáig kitartottak ezen “okosságuk” mellett, csak amikor már minden fotó és videó az ellenkezőjéről tanúskodott, akkor javították a cikküket.

Mi, magyarok már jól ismerjük azt a kifejezést, hogy “eltérő kultúra”. A menekülttábor alulfizetett és nulla huszonnégyben stressz alatt tartott őrzői is megbizonyosodhattak róla, hogy miféle csodákat teremhet a beilleszkedés:

Nyilván demagóg a kérdés: mi szükségünk erre? Hány lélegeztetőgép árából lehetne megvenni a Sámsoni útiak nyugalmát? Hány éven át kellett könyörögnie, rimánkodnia, tüntetnie, fáklyás felvonulásokat szerveznie a Jobbiknak, hogy végre zárttá tegyék a befogadóállomást? És hány napnak kell eltelnie, hogy már egyik fideszes potentát se emlékezzen az ígéretére, és Debrecen ezen lakóit is csak távoli szavazóknak tekintse, akiknek az élete, sorsa senkit nem érdekel.

Hírdetés

A helyi Jobbik 2011. óta küzd azért, hogy a tábor zárt legyen, hogy a környékbeli lakók ugyanúgy élhessék az életüket, mint annak előtte. Fáklyás felvonulásokat szerveztünk, aláírást gyűjtöttünk, minden elképzelhető törvényes eszközzel harcoltunk az itt élők jogaiért, a debreceni lakosság nyugalmáért.

A polgármester és a fideszes országgyűlési képviselők (akik mind távol élnek a valóságtól) most elővették a Jobbik “kottáját”, és abból játszanak, hamisan. Ordítóan fals hamissággal.

2011 – a Jobbik követelte a menekülttábor zárttá tételét. A Fideszt nem érdekelte.
2012 – a Jobbik követelte a menekülttábor zárttá tételét. A Fideszt nem érdekelte.
2013 – a Jobbik követelte a menekülttábor zárttá tételét. A Fideszt nem érdekelte.
2014 – a Jobbik követelte a menekülttábor zárttá tételét. A Fideszt nem érdekelte.

Most, amikor már tényleg nagy baj van, a Fidesz megpróbálja kiénekelni a sajtot a nemzeti párt szájából. A Fidesz csakis akkor próbál valamit tenni a szavazói, a nemzet érdekében, amikor már ég a ház.

Mi, a Jobbik szavazói azt gondoljuk, hogy akkor kell cselekedni, amikor még jelentős esély van a dolgok jó irányba terelésére.

Azt gondoljuk, hogy aki ebben a megvadult és őrült világban a normalitás pártján áll, az jobbikos szavazó. Velük fogjuk felépíteni a hazánkat.


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »