European Patriots Unite – Európa patriótái egyesítsétek erőiteket! – a bemutatkozó film és sajtótájékoztató

Szerettel ajánlom minden hazafinak a European Patriots Unite Egyesület (EPUE) bemutatkozó filmjét.

2020. június 18-án tartott sajtótájékoztatónkon jelentettük be, hogy hazafias elkötelezettségüket már többször bizonyított magyar alapítók 2020-ban megalapították az idén tavasszal bírósági bejegyzést nyert a European Patriots Unite Egyesületet. (szabadfordításban magyarul: Európa patriótái egyesítsétek erőiteket!).

Megalakulásunk és bejegyzésünk bejelentését egy jelképes időpontra, június 18-ára időzítettük. 334 éve, 1686-ban ezen a napon kezdődött meg ugyanis Buda várának ostroma, amelynek végén az európai nemzetek egyesített hadai kitartó, közös küzdelemmel visszafoglalták a kontinensfoglaló törököktől a magyar fővárost.

Ismertettük céljainkat, eddigi tetteinket és terveinket.  Idén szeptemberben egy nagyszabású patrióta rendezvényt, a valódi európai értékeket felmutató Európai Büszkeség Napját tervezzük megtartani. 

Bemutatkozó sajtóközleményünk itt olvasható:

https://europeanpatriotsunite.org/megalakult-az-ertek-es-onvedo-kereszte…

A sajtótájékoztatónk közvetítését megszakította az önkényes cenzúra a közösségi oldal üzemeltetője részéről. Ez pontosan azt bizonyítja, hogy még az ön- és értékvédő patriota véleményt sem tűrik a globalista cenzorok. Éppen ezert is fontos, hogy az európai patriótak egyesítsék erőiket és bizonyítja, hogy a ma bemutatott EUROPEAN PATRIOTS UNITE EGYESÜLETRE szükség van. Ez a tiltás hitelesítő bélyegünk is egyúttal. 

A sajtótájékoztatón levetítettük európai hazafi partnereink üzenetét is tartalmazó  bemutatkozó videófilmünket és néhány korábbi akciónk filmjeit.

Rövidesen egy rövid összefoglaló és a teljes sajtótájékoztató látható lesz honlapunkon.(www.europeanpatriotsunite.org)  

A Pesti Srácok így tudósított a mai bemutatkozó sajtótájékoztatónkról:

Hírdetés

https://pestisracok.hu/hivatalosan-is-megalakult-az-european-patriots-un…

Bemutatkozó filmünkben a magyar alapítók mellett a velünk bajtársi kapcsolatban álló más európai nemzetek patriótái beszélnek a célokról, az Európát fenyegető veszélyekről és tesznek hitet érték- és önvédő európai nemzetek patriótáinak nélkülözhetetlen együttműködésének fontosságáról.

A megszólalók sorrendben: Kemenár Zoltán (EPUE), Walter Pál Péter (EPUE), dr. Gaudi-Nagy Tamás (EPUE), Kremser Tamás (EPUE), Adrien Jassogne (belga patrióta), Ignaz Bearth (svájci patrióta), Constant Kusters (holland patrióta), Dan Eriksson (Europa Terra Nostra, svéd patritóta), Hervé Van Laethem (belga patrióta), Scott Kowalsky (lengyel patrióta), Viktor Erdész (osztrák patrióta), Nanda van de Koeverim (holland patrióta), Paolo Maccari (olasz patrióta), Leticia Knevels (PNE, belga patrióta).

Csak együtt védhetjük meg szeretett Európánkat !

Kedves Magyar és Európai Patrióták ! Tartsatok velünk !

Harcoljunk együtt a szabad, öntudatos, értékvédő, de egymást tisztelő és a kölcsönös előnyök mentén egymással együttműködő keresztény európai nemzetek Európájáért !

Itt az ideje, hogy mi európai hazafiak egyesítsük erőinket !

European Patriots Unite ! 

Európa patriótái egyesítsétek erőiteket!

Hazafias üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a European Patriots Unite Egyesület elnökségi tagja

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

www.gaudinagytamas.hu

www.facebook/gaudinagytamas


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »