Európa végnapjai – állatokkal szexelők tüntettek “jogaikért” Berlinben

Európa végnapjai – állatokkal szexelők tüntettek “jogaikért” Berlinben

Szexuális kisebbségként a diszkrimináció áldozatai vagyunk, ezért bíróságra visszük az ügyet – panaszkodott a zoofil a berlini tüntetésen, miután a német törvényhozás megtiltotta az állatokkal folytatott szexuális aktust, vagyis a bestialitást.

Hírdetés

„Michael Kiok, és partnere, Cissy az utóbbi hét évben meghitt párkapcsolatban éltek, ami nem lenne annyira érdekes, ha Cissy nem egy kutya lenne” – kezdi tudósítását a német Local a pénteki berlini tüntetésről. A Potsdamerplatzon azért jelent meg pénteken az ismeretlen létszámú zoofil csoport, mert a német törvényhozás megtiltotta az állatokkal folytatott szexuális aktust, vagyis a bestialitást, a jövőben pedig akár 25 ezer eurós (több mint 7 millió forint) pénzbüntetést kaphatnak érte az elkövetők.

Kiok szerint az új törvény méltánytalan. „Mintha bűnözők lennénk. Mindez a fanatikus állatvédők miatt, akik azt hiszik, bántjuk az állatokat. […] A legfelsőbb bíróságig fogunk menni az igazunkért.” Elmondása szerint sem ő, sem a vele együtt demonstráló férfibarátai sem deviáns állatkínzók, ellenben a ZETA tagjai. A rövidítés a Zoofilek együtt a toleranciáért és felvilágosodásért nevű szervezetet takarja, amely rendszeres lobbizik azért, hogy elfogadják az ember-állat kapcsolatokat. „Az évekig háziasított állatok az embert a falka részének tekintik – onnan pedig már nem nagy lépés a szexuális partnerré válás” – írják egy szórólapon.

Teljes cikk: velvet.hu


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »