Európa vége

Európa vége

Akkoriban, amikor az invázió elérte hazánk határait, már látható volt egy felvétel az interneten, amely azt mutatta be, hogyan randalíroznak a bevándorlók egy dél-olasz kisvárosban. Döbbenten bámultuk a kukákat borogató, dobálózó, járókelőket molesztáló garázdákat, akikkel szemben az olasz hatóságok tehetetlennek bizonyultak, mert félreértelmezett szolidaritásból, fundamentalista liberalizmusból, vagy a jó ég tudja, miből fakadóan Európában még felháborodni sem volt szabad a dúláson, nemhogy kemény fellépéssel rendet vágni az elkövetők között.

Aztán hamarosan hírt adtunk azokról a szerencsétlen magyar vasúti alkalmazott hölgyekről, akiket migránsokat is szállító vonatokra osztottak be szolgálatba, és szakszervezeti vezetőik fordultak a MÁV illetékeseihez, ne tegyék ezt velük, mert a nőket ez a horda egyrészt semmibe veszi, oda sem figyel rájuk, másrészt ha mégis odafigyel, akkor abban nincsen köszönet. Ugyanerről számoltak be rendőrnők és a bevándorlóknak segítséget nyújtó szervezetek női alkalmazottai is.

Hírdetés

De a népvándorlás ezen aspektusa nem uralta el túlságosan a közbeszédet, a balliberális megmondóemberek ugyanis rendre megmagyarázták, hogy mindez nem igaz, csak idegengyűlölő rasszisták vagy a kormány félelemkeltő propagandájától megszédült zombik terjesztenek ilyesmit. Ha mégis előfordulhatott egy-egy atrocitás, az szerintük csak elszigetelt, egyedi eset lehetett, ha pedig saját szemével látta a fél ország a kődobáló, ordítozó, rendőrökre támadó felbőszült tömeget, azt Gyurcsány Ferenc szíves közlése szerint nyilván maga Orbán Viktor szervezte.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »