Európa társadalma szemlátomást bomlik – a muzulmán csoportoknak eszük ágában sincs integrálódni Ugyan mihez? A bomláshoz? – rövid lapszemle

Láthatóan jól szervezett "háttérmunka" következtében százezrek tartanak Európa felé

Czakó Gábor író, közéleti személy szerint sokan úgy sejtik, hogy az Iszlám Állam vagy más stratégiai gondolkodású muszlim csoport szervezi a népvándorlást. A Tisza-parti Magyarkanizsa parkjába szerb rendőri kísérettel, divatos márkájú, drága ruhákban érkeznek, lapgéppel, férfitenyérnyi telefonokkal.

Nem boltból, hanem éttermekben esznek. Úgy látszik, van napi keretük, mintha ilyesmit kapnának valahonnan. Talán éppen attól, aki Európába településüket szervezi. Kanizsa mintegy elosztóállomásként működik. Meghatározott napon lakóit kiviszik a határ egy megadott térségébe.

Hírdetés

Ott ócska ruhába öltöznek, a ledobott Levis, Nike és egyéb holmikat várják a cigányok, a „menekülőket” a magyarországi ügynökök. Európa műszaki-tudományos fölénye folytán katonailag ugyan még igen erős, de a társadalma szemlátomást bomlik. A helyi elit rombolja!

A család eltűnőben, a gyermekek fogynak. A vallás és a hit alig pislákol: gúnyolják, sőt üldözik, ezáltal a szellemi élet elsorvad. Közgondolkodása és az azt vezénylő liberális sajtója serkenti az önemésztő folyamatokat, csakúgy az oktatási rendszere is.

A már behatolt muzulmán csoportok sokfelé népes, városnegyedekre kiterjedő közösségekké izmosodtak. Eszük ágában sincs integrálódni. Ugyan mihez? A bomláshoz? Brüsszel lakóinak már a negyven százaléka muzulmán.

Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »