Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

CONTRA-MAGAZIN

Európa szociális államai addig működnek, ameddig a befizetők és az abból részesedők közötti egyensúly marad. Csakhogy ezt a szociális érdekű migráció szétveri.

Hans-Werner Sinn közgazdász a szegénységi- és szociális migránsok bevándorlását „úgynevezett rossz kockázatok beáramlásának” nevezi a szociális államok „biztosítási kollektívájának” tekintetében.

Eddig az volt az érv a politika és a “konszernekhez tartozó médiumok” /jajj!/ részéről, hogy a bevándorlás szükséges a demográfia alakulása miatt. Vagyis a törzslakosságnál jelentősen fiatalabb átlagkorú és nagyobb szaporodási aránnyal rendelkező bevándorlók biztosítják a rendszer további fennállását.

Csakhogy van egy pár probléma.

Hírdetés

Egyrészt a munkapiacra kellene bevándorlás. Csakhogy ez csupán részletében van így, ugyanis mint az elemzések mutatják, a legfontosabb menedékkérők országaiból jöttek jelentősen kevesebbet keresnek az átlagnál. Plusz kapnak egy kis lakbér támogatást és Hartz IV-et később.

Mivel kisebb a jövedelmük az átlagnál,  kevesebbel járulnak hozzá betegbiztosításukhoz, vagyis többe kerülnek, mint amennyivel hozzájárulnak a szociális rendszerhez.

A cikk ezután rátér a robotizációra, melynek következtében a jövőben egy csomó hely megszűnik az emberi lényeknek.

És így tovább…

/Ja, és Orbán einstandolta a magánnyugdíjat, ahogyan azt a klubrádió-pofájúaknak kötelező kifejezni./


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »