Európa sötét jövője. Svédország a társadalmi összeomlás szélén!

Európa sötét jövője. Svédország a társadalmi összeomlás szélén!

Sötét jövő vár Európára a felelőtlen, rövidlátó és öngyilkos bevándorláspolitika és a politikai elit kezében lévő média miatt. A 10news.dk nevű oldal, “Svédország Európa jövője. Az lakosság fegyverkezik miközben a rendőrség a polgárőrséget ajánlja maga helyett” -címmel közölt félelmetes írást a Svédországban uralkodó állapotokról.

Mr. és Mrs. svéd minden oka megvan az aggodalomra, idén 190.000 képzetlen és munkanélküli bevándorló érkezett Svédországba, ami a aktuális svéd népesség – 2% -a. Ez a szám olyan, mintha 200.000 ezer nincstelen bevándorló, akik nem beszélnek magyarul érkezne Magyarországra.

A svéd lakosság jobb híján fegyverkezik. “Hatalmas az igény a riasztó és önvédelmi fegyverekre” -mondta egy fegyverkereskedő cég eladója. A vásárlók negyede nő- teszi hozzá az eladó.

Egy biztonsági cég vezetője arról beszél, ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a svéd nép elvesztette a bizalmát a svéd államban mert a rendőrség nem megy ki a bűncselekményekhez. A kamionosok azt mondják, hogy ha látnak egy tolvajt aki épp leszívja a benzint a tartályból már nem is hívják a rendőrséget hanem megpróbálják ők maguk elkergetni baseballütővel. Sok állampolgár is azt mondja úgy fekszenek le, hogy baseball ütő van az ágyuk alatt.

A cégvezető azt is elmondta, hogy rengeteg önvédelmi csoport alakul ország szerte. Ezeket a Facebookon szervezik. “Amikor kiderül, hogy egy-egy helységben menekültszállás nyílik, akkor a környékbeli fegyverboltokban ugrásszerűen megnő a fegyvereladások száma.” – mondja a cégvezető.

Hírdetés

Ronny Fredriksson a Securitas biztonsági cég vezetője elmondta, nagy probléma, hogy hat éve a rendőrség bezárta a kisebb rendőrőrsöket és s rendőrség nagyon lassan ér ki egy helyszínre. “Gyakran előfordult, hogy a rendőrség azt mondja, hogy vegyük fel a bűnelkövető adatait és engedjük el.” -tette hozzá a cégvezető.

A Svenska Dagbladet-ben jelent meg egy nagyon érdekes cikk egy családról, akiket már háromszor kiraboltak. Legutóbb a furgont egy autót és quadot lopták el. Mikor hívták a rendőrséget azt a választ kapták, hogy nem tudnak rajtuk segíteni mert minden rendőr a bevándorlók szálláshelyeinek rendfenntartásával van elfoglalva. Próbáljanak segítséget kérni a polgárőrségtől.

Azok az emberek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy személyi őröket vegyenek fel, azok polgárőr csoportokhoz fognak csatlakozni, de ezek a csoportok előbb-utóbb konfrontálódni fognak a bevándorlókkal és annak nagyon rossz vége lesz.

Az újságíró azzal zárja sorait, hogy “Ez az első alkalom, hogy félek Svédországban élni”

10news.dk


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »