Európa Pilátusa, Németország

Európa Pilátusa, Németország

Még az edzett gyomrú újságíró is émelyeg attól a döbbenetes cinikus, álszent hadoválástól, amit Berlin migránsügyben művel. 

 
A mai kormányinfón Lázár János arra kérte a budapesti német nagykövetség diplomatáit, hogy menjenek el a Keleti pályaudvarhoz és tájékoztassák egyértelműen a menekülteket Németország álláspontjáról. Álljanak eléjük, és mondják el, mi vár rájuk, milyen feltételeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy Németországba jussanak. Elmondott még egy kedves kis sztorit is, amitől akkor is kemény, ha csak a fele igaz. A német belügyminisztérium államtitkára állítólag azt tanácsolta Orbánáknak, hogy 

válogassanak ki a magyarok 250-300 embert a menekültek közül, engedjék fel a vonatra, de a sajtónak semmiképpen ne szóljanak.  

Hírdetés

A német nagykövetség Lázár kijelentéseire és felhívására

az égvilágon semmit nem reagált. 

Tegnap kidobtak a honlapjukra egy magyar és angol nyelvű pár soros „tájékoztatót”, amelyből annyit tudhatunk meg, hogy „a dublini egyezmény érvényes európai jogszabály”, és mindenkit ott kell regisztrálni, ahová először érkezett. Vagyis a migránsok semmiképp sem mehetnek tovább Németországba, ameddig mi nem regisztráltuk őket. Ezt a szövegből azonban még azok az elvetemült migránsok sem tudják kibogozni, hogy igazából mi is vár rájuk akik napi szinten csekkolják a budapesti német nagykövetség honlapját. És ne legyen semmi kétségünk: pontosan ez Berlin célja. 
 

Magyarország tartsa csak be a jogszabályokat, tartsa csak a frontot, és persze a hátát az emberi jogi kritikák miatt, míg ők Európa Pilátusaiként mossák kezeiket. 

Miközben lassan Közép-Európa egyetlen olyan kretén országa vagyunk, amely betartja a látványosan összeomlott dublini egyezményt, miközben a kormányzó CDU/CSU frakcióvezetője Volker Kauder is leszögezi, hogy az egyezményt be kell tartani, miközben a német nagykövetség is csak ennyit hajlandó mondani – aközben az idióta hazai és nyugati liberális közvélemény a magyarok embertelenségétől hüledezik. Sőt, a Keletinél rekedt szerencsétlen migránsok még ma is Merkel nevét skandálják.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »