Európa-liga: Trabzonspor–Ferencváros 1:0

Európa-liga: Trabzonspor–Ferencváros 1:0

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa a kapufáról bepattanó erős lövésből kapta a gólt a mérkőzés elején. A Trabzonspor újabb helyzeteket is kialakított, több gól nem esett. A Fradi szurkolótábora a meccs után megtapsolta a csapatot.

A ferencvárosi Ryan Mmaee (j), valamint Manolis Siopis (b) és Marc Bartra, a török csapat játékosai az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen Trabzonban, a Senol Günes stadionban 2022. november 3-án. MTI/Illyés Tibor

Dibusz Dénes áll a Ferencváros kapujában a Trabzonspor vendégeként a labdarúgó Európa-liga utolsó fordulós mérkőzésén annak ellenére, hogy két sárga lapja miatt egy újabb figyelmeztetéssel az eltiltását kockáztatná a nyolcaddöntőre.

Az ugyancsak két sárga lappal rendelkező Adama Traoré sérülés miatt Budapesten maradt, míg Botka Endre a cserepadon kapott helyet, így a védelem jobb szélén Henry Wingo szerepel.
   
Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a támadóknál több helyen is változtatott, mivel Traoré mellett Amer Gojak sem utazott el Trabzonba, ahol így a középcsatár Ryan Mmaeét ezúttal a Nguen Tokmac, Kristoffer Zachariassen duó segíti majd a szélekről.
   
A Trabzonspor-Ferencváros El-csoportmérkőzés magyar idő szerint 18.45-kor a német Harm Osmers sípjelére kezdődik a több mint 40 ezer férőhelyes Senol Günes Sportkomplexumban, amely a város nyugati szélén a Fekete-tenger partján helyezkedik el. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.
   
A Ferencváros biztos csoportgyőztesként nem lesz érdekelt a nyolcaddöntőbe jutásért sorra kerülő februári párharcok hétfői sorsolásán, majd csak a nyolc továbbjutóból kap ellenfelet a márciusi nyolcaddöntőre. A finálét május 31-én a Puskás Arénában rendezik.

    A Ferencváros kezdőcsapata:

Dibusz – Wingo, Knoester, S. Mmaee, Pászka – Vécsei, Laidouni, Esiti – Zachariassen, R. Mmaee, Nguen

 

A ferencvárosi Tokmac Nguen (j) és Manolis Siopis, a török csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen Trabzonban, a Senol Günes stadionban 2022. november 3-án.

Hírdetés

 

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen. 

 

A ferencvárosi középpályás és Manolis Siopis, a török csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen.

 

A ferencvárosi Henry Wingo (j) és Trézéguet, a török csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzésen.

 

A ferencvárosi Anderson Esiti (b2) és Ryan Mmaee, valamint Abdülkadir Ömür és Manolisz Sziopisz, a török csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros összecsapáson.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »