Európa: Katolikusokból, zsidókból lehet viccet csinálni, a muszlimokból nem

Európa: Katolikusokból, zsidókból lehet viccet csinálni, a muszlimokból nem

Nagyon érdekes, hogy a katolikusokból, a pápából, a zsidókról, az írekből, az olaszokból a lengyelekből és Isten tudja, hogy még kikből lehet viccet csinálni, nevetni, de a muszlimokból nem lehet. Én megvagyok győződve, hogy ha minél korábban, mi olyan normákat és szabályokat hozunk, hogy mindenkiről egyformán vélekedhessünk annál jobb lesz mindenkinek.

A muszlimok boldogtalanok! Boldogtalanok Gázában… Boldogtalanok Egyiptomban, Libyában. Boldogtalanok Marokkóban, Iránban, jemenben… És Afganisztánban, Pakisztánban, Syriában, Libanonban, és a többi muszlim országokban.

Nos, akkor hol boldogok? Boldogok az USA-ban, Ausztráliában, Angliában, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Svédországban, Norvégiában, és a többi nem muszlim európai országban.

Összefoglalva: boldogok főleg minden nem muszlim országban és boldogtalanok minden muszlim országban.

És kit tesznek ők ezért felelőssé?
Nem az Iszlámot. Senkit ezen vezetők közül. Nem saját magukat, hanem azon országokat, ahol boldogok!

Hírdetés

Ők meg akarják ezeket az országokat változtatni, hogy ezek is olyanná váljanak, ahonnan eljöttek és boldogtalanok voltak!

Az ember nem tud rajtuk e miatt eleget csodálkozni. Hogy tudnak ennyire hülyék lenni? No és mi? Mi hagyjuk ezeket az országokat iszlamizálódni.
Demokraták vagyunk-e, vagy hülyék?
Ha tiszta heroint fogyasztasz, de az alkohol morálisan megtagadottá van nyilvánítva, akkor biztosan muszlim vagy.

Ha egy géppisztolyért 2000$-t és egy rakéta kilövőért 5000$-t fizettél és nem tudsz egy cipőt venni, valószínű, hogy muszlim vagy.

Ha több feleséged van mint amennyi fogad, valószínű, hogy muszlim vagy.
Ha a fenekedet a kezeddel törlöd, de a disznóhúst tisztátalannak tartod, valószínű, hogy muszlim vagy.
Ha ezt az egészet ami itt áll, sértőnek és rasszistának tartod és ezt nem küldöd tovább ismerőseidnek, valószínű, hogy muszlim vagy.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »