Európa a menekültek fogságában: A „német” 35 év alatti nemzedék nagy többsége félelmetesen agymosott. Az iszlamizáció számukra teljesen természetes

„Sajnos a „német” 35 év alatti nemzedék nagy többsége félelmetesen agymosott. Ez alól természetesen az egyetemet végzettek sem kivételek. Álatlános műveltségük a történelem és földrajz terén nagyon gyér. Sokan még a saját történelmükkel sincsenek tisztában. Ez természetesen egy szándékos – 50-60 éve zajló – folyamat tetőzése.” Olvasónk gondolatait és meglátásait a németországi migránsáradattal kapcsolatban alább közöljük.

Frankfurt am Main környékén dolgozom 6. éve mérnökként az ipari berendezésgyártás területén. A migráció következményeit itt is jól lehet észlelni. A témáról egy kicsit más megvilágításban írnék.

Habár Frankfurt am Main már 2012-ben is a nyílt társadalom példavárosának számított, a migráció igazán látható jelei 2015 után értek a régióba. A S-Bahn utazóközönsége drasztikusan megváltozott a nem európai származású “vendégek” javára. Nem ritkán van, hogy a Haupbahnhof nevü S-Bahn megállóban a migráns-európai arány 8:1-hez. A migránsok a Rajna-Majna régióba nagy számban lettek betelepítve. Frankfurt am Main jól példázza a jövő várható viszonyait Németországban, a város lakosainak már több mint fele migrációs hátterű. A közbiztonság folyamatosan romlik, emellett erősen teret hódít az iszlám. Nem ritkák, hogy általános iskolában a muszlim hátterű gyerekek családi buzdításra vegzálják a keresztény vagy ateista neveltetésű német gyerekeket. Sok iskolában a német gyerekek már kisebbségben vannak. Ez főként Frankfurt bizonyos kerületeiben, illetve Offenbach-ban és Langen-ben igaz.

Írásom a „német” 35 év alatti, felsőoktatásban részesült generációnál tapasztaltakat bátorkodik összefoglalni, mivel a jövőben ezen generáción is fog múlni Németország migrációhoz való viszonyulása sorsa:

1) Sajnos a „német” 35 év alatti nemzedék nagy többsége félelmetesen agymosott. Ez alól természetesen az egyetemet végzettek sem kivételek. Áltlános műveltségük a történelem és földrajz terén nagyon gyér. Sokan még a saját történelmükkel sincsenek tisztában. Ez természetesen egy szándékos – 50-60 éve zajló – folyamat tetőzése.

2) Ezen generáció nagy része itt úgy nőtt fel, hogy nincs tisztában a saját országa múltjával, nincs tisztában az európai civilizációt fenyegető veszéllyel. Hogy miért? Mert hiányzik belőlük a szakralitás legkisebb csirája is. Többségüknek a nemzet illetve a haza fogalma idegen, sokszor ha már valaki a nemzetről beszél azt már populista, gyűlölködőknek bélyegzik.

3) Ezen generáció jelentős része burokban és a média által manipuláltan nőt fel. Nagyrészt 30-on túl is még a szülőkkel vagy lakóközösségben élnek. A családi értékek nem fontosak számukra, annál inkább az online shopping, a banking és természetesen a nyaralgatás évente többször is.

Hírdetés

4) Ez a generáció „elitjei”csak üres szavakat dobálgat mint: európai integráció, liberalizmus, szabadság, demokrácia. Mainstream témákról beszélget, szidja az amerikai elnököt , elhatárolódik az “antidemokratikus” Magyar- és Lengyelországtól. Vakon követik azt amit az ARD és a ZDF harsog.

5) Ez a generáció nem gondolkozik német nemzetben. A fiatalok nagyrészt ateisták, felekezeten kívüliek. Vallási téren nincs véleményük. Az iszlamizáció emiatt nekik teljesen természetes, hiszen vallásszabadság van Németországban. Nekik teljesen más prioritásiak vannak, mint egy keresztény magyar fiatalnak. Tapasztalataim szerint: az önzés, márkás autó, jól fizető munka, drága ruhák, shopping és party a legfőbb irányelvek.

Lehetne még tovább listázni a pontokat, de a lényeg: 2015-ben azt a Németországot érte a migráció, amelyik a jövőjét ettől a generációtól reméli. Itt a jövő nemzedéke nem fog tenni semmit a nemzetéért, mert fel sem ismeri a bajt, nem tud és nem is akar beszélni a migrációs valóságról, a migránsok által elkövetett bűnökről , az ordító kettős mércéről. Nagyon ritkán négyszemközt, szigorúan a civil életben hallok egy két erősebb kritikát a fiatalok részéről a migrációról.

Büszke vagyok, hogy a Magyarok és a Magyar kormány más álláspotot képvisel és egyedülikén Európában tesz is a migráció ellen. A magyar 35 év alatti generációnak észnél kell lennie, nehogy a németek sorsára jusson.
Németországból hiányzik a hazaszerető lélek és a keresztény összetartás. A németek újraválasztották azt a kormányt melyik rájuk hozta és hozza a veszedelmet mind a mai napig. Németország már akkor kapitulált a migránsok előtt, amikor még 2015-ben el sem kezdődött az első invázió. Németország ma dupla megszállás alatt áll. Megszállják őket az amerikaiak és az afro-közel-keleti muszlim migránsok. A „német” nép pedig mindezt tűri, miközben épül a fejére a muszlim dominanciájú kevert fajú nyílt társadalom, az úgynevezett új világrend.  
Hogy miért tűrik ezt? A válasz egyszerű:

Mert Németország szakrális értelemben már nem létezik!

***

(Továbbra is várjuk leveleiket, észrevételeiket, tapasztalataikat, élményeiket, fényképeiket a migránspolitika hétköznapokra gyakorolt hatásairól a [email protected] címen.)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »