Európa a menekültek fogságában

Európa a menekültek fogságában

Németországi kisvárosban élő fiatal magyar nő kereste meg szerkesztőségünket, hogy a nyilvánosság erejével minél több emberhez eljussanak az Európát igazán fenyegető, sokak által azonban igencsak bagatellizált migránsáradat térnyerésének negatív hatásai. Az európaiak életterének fokozatos elvesztéséről, és mindezek következményeiről tudnunk kell, hogy a megfelelő információk birtokában eldönthessük, akarunk-e együttélni egy idegen kultúrával, készek vagyunk-e a befogadásukra. Ha nem, hallatni kell szavunkat, nem beletörődni a szándékos tehetetlenségbe. Olvasóink segítségével összegyűjtjük a tapasztalatokat. Új sorozatot indítunk, amelyben a Hunhír.info külföldön élő olvasóinak meglátásait, véleményét, mindennapjait osztjuk meg.

A németországi, neve és lakhelye elhallgatását kérő fiatal nő azt panaszolta portálunknak, hogy nem túl nagy élmény a migránsok között élni. A városában élő migránsok nem dolgoznak, verekednek, szaporodnak, felveszik a segélyt. „Azért mennek orvoshoz, hogy Viagrat írassanak fel. Az egészségügyi biztosításért nekem meg kell dolgozni, nekik ez is ingyenes. Itt, (…-ban), egy nőhöz papíron tartozik 32 gyerek, ez 32 ezer € per hónap!!!!!” – írta olvasónk. Nehezményezte továbbá, hogy ingyen ruha, bicikli, nyelvtanfolyam is jár nekik.

Hírdetés

„Berlinben bevezették a középsulikban azt, hogy a második kötelező nyelv a török!! Tilos a munkahelyen felhozni a Flüchtlinge (menekült. a szerk.) témát, mert vagy kirúgnak vagy pedig feljelenthetnek, a bírság pedig 1000 €. Ugyanis ez itt neonáci megmozdulásnak számít. Itt az embereket a saját országa nyomja el az iszlámért cserébe. Az a legjobb, amikor kiengedett hajjal sétálok és a burkás nők fintorognak rajtam😐 Vicc az egész,ami itt megy” – írta olvasónk.

„Sok infót nekünk is suttogva mondanak el németek…, amikor a négy fal között vagyunk. Senki ne hallja” – tette hozzá.

Kérjük olvasóinkat, a [email protected] címre küldjék el tapasztalataikat, élményeiket, fényképeiket a migránspolitika hétköznapokra gyakorolt hatásairól.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »