Ételmentő konyhai trükkök – webinár Copy

Molnár Klárával, az 5 elemes konyhaművészet szakértőjével vettük sorra azokat a trükköket, praktikákat, amelyek segítenek tudatosabban boldogulni a konyha világában. Hol és hogyan tárold a zöldséget-gyümölcsöt? Hogyan készíts főtt ételből házi konzervet, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon? Mit tud a hidegvizes tartósítás? Egyáltalán, hogyan lehet kevesebb élelmiszer hulladék a konyhádban?

Molnár Klára receptjeivel rendszeresen találkozhattok oldalainkon legyen szó olyan alapanyagokról, mint a gomba, a cukkini vagy épp a zeller. A hagyományos kínai gyógyítás táplálkozási szakértőjeként az étkezési irányzatok útvesztőjében kalauzolja el mindazokat, akik egészségük megőrzésére, gyógyulásra, jó emésztésre, megújulásra vágynak. Az 5 Elemes Étrend oldalon recepteket, életmódtanácsokat oszt meg. Az irányelveket a kínai orvoslás adja, a receptek, alapanyagok és az étrend szezonális és helyi alapanyagokból áll össze – érdekesen, izgalmasan, színesen.

Közös webinárunkbólhasznos tippeket kaphatsz arra, hogyan és hol tárold a zöldségeket, gyümölcsöket, hogy hosszan felhasználhatók maradjanak,megtudhatod, hogyan készíts főtt ételből „házi konzervet”, hogy a leves vagy a főzelék akár 2 hétig is eláljon, megtudhatod, mit tud a hidegvizes tartósítás,és kiderül, hogyan érd el, hogy kevesebb élelmiszer hulladék keletkezzen a konyhádban.A beszélgetést adomány ellenében nézheted meg.Ajánlott adomány min. 2.000 Ft.

 

Hírdetés

 

Adományodat banki utalással is küldheted.

Számlaszámunk: Magnet Bank, 16200106-00108490
IBAN: HU40 1620 0106 0010 8490 0000 0000

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni Neked a webinárt, kérjük az utalás közleményébe mindenképp írd be a következőket: ADOMÁNY, ÉTELMENTŐ-WEBINÁR és az e-mailcímed!

Ez a poszt Ételmentő konyhai trükkök – webinár Copy először itt jelent meg: Tudatos Vásárlók.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »