Észrevétel:Hidvégi Balázs, elleni civil tiltakozás.KossuthRádió, 2019. 07.19

Mindenekelőtt a reális zöldek támogatják Hidvégi Balázs kinevezését.

Ennek érdekében lobbizni nem áll módjukban, mert a polgári kormány országlása idejétől a reális zöldek kiéheztetésre vannak ítélve.
Műsorvezető megkérdőjelezi a civil szervezetek politizálását.
A politika nem egy külön világ, nem egy olyan területe az életünknek, amely tetszés szerint megtarthatunk vagy félredobhatunk.
A természetben és a társadalomban egyaránt konfliktus helyzetek adódnak, e konfliktusok kezelési területe a politika; – az oxigént termelő zöld vegetáció és oxigént fogyasztó embernek és állatnak szemben állása a környezetben, az egymástól kicsit vagy nagyon különböző csoportoknak társadalomban együtt-tartása, lehetőleg békés körülmények között – a politika feladata.
A politika a társadalom életének az a része, ahol a különböző eredetű konfliktus helyzetek így vagy úgy alakulnak, megoldódnak.
A FIDESZ-KDNP pártszövetség gondoskodott arról, hogy a Reális Zöldek Klub megalakulásának a 25. évfordulójáról ne legyen képes megemlékezni.

Hírdetés

A polgári oldal hatalomba kerülése után a reális zöldek működéséhez hozzájárulók elfogytak.
A reális zöldek nonprofit civil szervezet, tagjai semmiféle anyagi elismerésben nem részesülnek, a polgári oldal kormányzása óta a reális zöldek szervezete konyha pénzből működik.
Egyetlen kivétel, 2019-ben Nagy István miniszter úr 300 ezer forint támogatása, amelyet az elöregedett hardware eszközeink cseréjére kívánunk felhasználni.
A FIDESZ-KDNP frakció egyes hatalmasságai, 2010 óta nem csak a támogatói forrásaink befagyasztása érdekében tesznek, hanem rossz hírünk keltői is, bosszúállóak.
A reális zöldek mennél többet tesznek a haza javára, annál több méltatlanságot kéntelenek elviselni.
Polgári oldalon a szakmai kritika, a kormányoldali politikusok körében nem az okulást, hanem a bosszúállásukat motiválja.

Juhos László, reális zöldek elnöke


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »