Eszét vesztve támadt az egyiptomi szakács a magyar futárra Bécs mellett – Zoltán hasába és bordáiba állította a kést

Eszét vesztve támadt az egyiptomi szakács a magyar futárra Bécs mellett – Zoltán hasába és bordáiba állította a kést

A "Hollywood" nevű pizzériában, az Alsó-Ausztriai Brunn am Gebirge településen pénteken este egy kollégák közötti veszekedés eszkalálódott. Egy 25 éves szakács és telefonkezelő kést ragadott, és egy magyar pizzafutárba szúrta. Miközben a 47 éves magyar vérét ontva a földre rogyott, az egyiptomi elmenekült – nagy erőkkel keresik, írja az osztrák Kronen Zeitung.

A vadnyugati stílusú késes támadás a pizzériában vélhetően egy semmitmondó ok miatt tört ki. Talán a fülledt hőség volt az oka, vagy probléma egy hibás rendelés miatt, esetleg az állandó stressz az idővel való versenyfutás miatt a pizzasütő mellett? – találgat az osztrák lap, a legkézenfekvőbb okot, a faji-kulturális idegenséget persze nem említve. A részletek tehát ismeretlenek, mindenesetre a kollégák közötti nézeteltérés este 10 óra körül kezdődött.

Hírdetés

Előbb egyik szó követte a másikat, majd véres erőszakba torkolltak az események. A csak nemrég felvett telefonkezelő és szakács munkakörökben dolgozó egyiptomi alkalmazott eszét vesztve támadt a 47 éves magyar szállítóra. A 25 éves egyiptomi egy éles tárggyal, vélhetően egy pizzakéssel szúrt a magyar R. Zoltán hasába és bordáiba.

“A nem életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit a mentők a mödlingi kórházba szállították” – nyilatkozta egy nyomozó.

A vérengzés Brunn am Gebirge településen – a Bécs-környéki legjobb lakóövezetek egyikén – nagy feltűnést keltett. “Számos rendőrautó száguldott itt egész éjszaka, hogy a szökésben lévő tettest megtalálják” – jelentette a Krone újság fényképésze, Thomas Lenger.

(Kuruc.info – Krone.at nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »