Eszement erdőirtás Belgiumban

Az elmúlt években számos erdőrészeket vágtak ki az Európai Unió szíveként szolgáló liberális országban csak azért, mert azokban útban Nagy-Britannia felé haladó illegális migránsok rejtőzködtek.

Egy holland nyelvű flamand hírportál kemény erdőirtásokról ad hírt Belgiumból. Az elmúlt években számos erdőrészeket vágtak ki az Európai Unió szíveként szolgáló liberális országban csak azért, mert azokban útban Nagy-Britannia felé haladó illegális migránsok rejtőzködtek.

Rejtőzködésük érthető, hiszen nyilván halálra rémiszti őket a belgiumi vallon-flamand vita és így csak a csatornán való bátor átkelés mentheti meg őket a szörnyű belgiumi állapotoktól, ahol olyan illiberális a helyzet, hogy a ligetvédők se rohamozzák meg a fairtókat. Az irtás segítségével viszont biztonságosabbá válik a járőröző rendőrök munkája.

A transzmigránsok kamionokra másznak és úgy haladnak át Belgium dokumentáltan halált hordozó, autoriter útjain. Különösen az autóparkolók környékén rángatják ki tövestül a csúnya fákat és bokrokat.

A rettegő migránsok nem egyszer támadnak neki a rendőrségnek vagy a teherautó sofőröknek. Egy ilyen alkalommal egyszerre negyvenen, vasrudakkal felszerelve mentek neki a rend őreinek.

A belga útügyi hatóság (AWV – Agentschap Wegen en Verkeer) hajtotta és hajtja végre az erdővágást a rendőrség kérésére.

Eddig a cikk ismertetése.

Hírdetés

Most pedig evezzünk hazai vizekre.

Legutoljára a Szabadság téri, illegálisan odatett, de liberális hazánkban otthagyott, sőt rendőrileg őrzött Eleven Emlékmű hadosztály „ligetvédő” egysége április 10-én fejtett ki erőszakot favédelmi ügyben.

E ligetvédők egyik csoportja a Városligetben blokád alá vette az Ötvenhatosok tere mögötti építési területet, mert ott elkezdték nyesni a fák ágait, hogy előkészítsék az átültetéseket.

A kordon másik felén a ligetvédők egy másik csoportja áttörte a kordont, és bemászott a területre, hogy megakadályozza a fák átültetését, holott a rendőrség kiérkezett, de az égadta világon nem tett semmit.

Miután e ligetvédők a világért sem politikai okokból védik a zöldet, hanem ez az érzés náluk zsigeri, tájékoztatjuk őket, ha Sorosnál kérnek gyorssegélyt, már holnap át tudnának rukkolni a belga erdőirtókhoz, hogy ott a magyarországihoz hasonló erőszakkal lépjenek fel ellenük, aminek kimenetelét alig várjuk amolyan liberális élvezettel.

Lovas István


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »