Eső utáni köpönyeg???

NIF: Ne legyetek kishitűek!!!A lehengerlő demográfiai problémák miatt sok elkeseredett hazánkfia feladta a reményt, hogy valamikor is a leszakított területek visszatérhetnének az anyaországhoz.Ezeket, mint ezen hozzászólás íróját is a következő rövid példával szeretném megvigasztalni. Ez a példa érvényes a Csonkaország magyarságára is, és a leszakított területekre is.1989 decemberében vagyunk Székelyudvarhelyen. Erdélyben győzedelmeskedni látszik a forradalom, így a szekusok, mint túlélő patkányok elmenekültek. A soviniszta milicisták elrejtőztek, egyesek elmenekültek, másokat agyonvertek, vagy megvertek. A városba betelepített románok féltek. Polgárőrség alakult, hogy fenntartsák a rendet. Ezek az autóikra felszereltek hangosbemondót és azzal járva a várost kihirdették, hogy “a szeku meg a milícia elmenekült. A betelepített románok biztonságára nincs aki felügyeljen. A polgárőrség nem tudja garantálni a biztonságukat!”Eredmény: 24  ora alatt egy szál román sem maradt a városban!!! Anélkül, hogy valaki csak egy ujjal is hozzuk nyúlt volna, vagy megfenyegette volna öket!!! Tanuljunk a székelyektől!!! Hasonló módon kellene eljárni Csonkaországban is mihelyt végre csupa magyarból álló kormányt fogunk tudni alapítani. Magyar polgárőrség fogja járni a településeket és hangosbemondón kihirdetik: “Azok, akik a magyarságot gyalázták, belföldön és külföldön egyaránt mocskolták és rossz hírét keltették, azok, akik a magyarság kirablásában, a rabló privatizációban közreműködtek, meg bárki, aki a magyarság kárára cselekedett és élt, a biztonságukat nem tudjuk garantálni, amíg helyre nem állt a rend! Garantáltan, minden megfélemlítés nélkül, a PT tagjai eliszkolnak az országból!!! Ismerik saját súlyos nemzetellenes cselekedeteiket, s magukban hordozzák az elkövetett bűnt!!! Ne legyetek kishitűek!!! Lesz feltámadás!!!

Tisztelt Barátaim !
Lényegében mindannyian a legjobbat szeretnénk.Ez kiérződik az írásokból. A baj, vagy a hiba, akkor szabadult el, amikor a magyar politikus urak nem láttak tovább az orruk hegyénél. Volt egy idő amikor Gorbacsov darabolta a Szovjetuniót !!!! Aki akart kilépett, vagy kapott valamit… Ez volt a soha vissza nem térő történelmi pillanat ! Mi magyarok nem kértünk semmit !!! Helyette Kapolyi úr zsebre vágta a szovjet állam adósságot. Senki nem kérdezte azóta se: hogy is történt ez ??? Mint ahogy a többi gyalázatos privatizációt sem…
Noha akkor gond nélkül meg lehetett volna állapodni az oroszokkal, hogy az államadósság fejében rendezzük Kárpátalja sorsát ! Ukrajna akkor még sehol se volt ! Ezt akkor Csurka Pista bátyánkkal néhányan meghánytuk -vetettük fehér asztal mellett… Tiltakozott is az öreg az ukrán- magyar alapszerződés ellen . De ki emlékszik már rá? S mi lett belőle ?

Eső utáni köpönyeg… Nem is kívánok jobban elmerülni a témában, mert amit ez politikus gárda művelt, úgy Ukrajna, mint Szlovákia illetve Románia tekintetében az gyalázatos. Sorra kötötték az ” ÚJ” alapszerződéseket, ezzel szentesítve Trianont és a jelenlegi állapotokat. Minden nép, megszerezte a maga jussát, csak mi nem !!! Kész. Pont. A fidesz kirohant Trianon megemlítése hallatán ! Tessék megnézni a kivonulásukat T. házból ! Kövér úr annyira siet, hogy lobog a haja…

Hírdetés

Úgy hogy ez a hajó elment barátaim. Ami most a szemünk előtt zajlik az már csak a szomorú következmény. Sajnálom, hogy mindezt le kellett írnom.

Tetszik nem tetszik : ilyenek vagyunk…

Barkuti Jenő, 2015/03/24 – 19:34
Kategória:Aktuális, Értelmezés, Belföld, Csángóföld, Délvidék, EP, Erdély, ET, EU, Felhívás, Felvidék, Gúnyhatáron túl, Kárpátalja, Székelyország, Vajdaság Tagged: Csurka Pista bátyánk, Fidesz, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »