És mi hová meneküljünk?

MZSM aláírással kaptam ma az alábbi gondolatsort. Nem szeretem, ha valaki nem meri használni a teljes nevét az írása után, hiszen úgy is tudnak rólunk mindent azok, akiknek az érdekeit keresztezzük. Ám az írás tökéletesen megfelel a valóságnak, s így nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni. Bár egyre kevésbé hiszek abban, hogy el is olvassák azok, akiknek pedig ki kellene nyíljon a szeme, hiszen azok a konzumidiótizmus okán inkább a mértéktelenül hamis és egyre virtuálisabb világra, vagy csak a fogyasztásra koncentrálnak, s nem az igazság érdekli őket igazán. Ráadásul egyre több olyan körülmény tűnik fel a médiában, ami depresszióssá tesz bennünket, pedig ma éppen az ellenkezőjére lenne szükségünk.

Magunkra kellene találnunk, hogy ne a menekülésre, hanem a gondolkodásmódunk megváltoztatására tudjunk koncentrálni!

Hiszen minden egyes magyar, aki eddig elmenekült innen, annak a bankárkasztnak a terveit valósította meg, amely szépen lebontja a jóléti államok rendjét, ahová pedig úgy vágyott a magyarság a bolsevik korszak időszakában. Mire azonban csatlakoztunk a nyugati tömbhöz, csak arra kellettünk nekik, hogy az ott már régóta csökkenőben levő életszínvonal ne radikálisan omoljon össze, hanem tartsa meg a lassan csökkenő ütemét.

Valójában óriási hibát követtünk el amikor csatlakoztunk az EU szervezetéhez. Hiszen ez már régen nem a Nemzetek Európája, hanem az USA létrehozásából leszűrt bankárkaszti tapasztalatok által kialakított, nyíltabb, ám rafináltabb gyarmatosításunk. Így ennek a fényében kell átgondolnunk, hogy merre meneküljünk? Igen. Át kell gondolnunk, hogy vissza, vagy előre. Sajnos mindkét irányban vannak komoly buktatók, de talán annyi biztató is van ebben, hogy az átmeneti politikai “elitünk” egy része is kezdi már felismerni, hogy valójában rossz lóra tett az EU csatlakozással. Csak ne legyen késő felébredni a magyar népnek, mert az őszi népszavazás egyrészt újabb felhatalmazást ad a kormánynak és az Országgyűlésnek, pedig már így is nagy a túlhatalmuk. Másrészt az EU és a mögötte álló bankárkaszt érdekeit képviselő lobbisták ezáltal, sokkal könnyebben tudnak majd pénzpórázra fűzni újabb és újabb pártpolitikusokat, mint az egész magyar nemzetet.

Ne meneküljünk tehát szerintem sehova, hanem tartsunk ki, ahogy az őseink is tették!

Dr. Bene Gábor

ÉS MI HOVÁ MENEKÜLJÜNK? …… ERRE VÁLASZOLJUNK……

Mentálisan torzult, elmebeteg világban élünk…

Amszterdam nem fehér, keresztény európai város többé. Az idősebb hollandok pedig, akik még emlékeznek az egykorvolt Amsz­terdamra, az egykorvolt Európára, elköltöznek vidékre. Vagy Magyarországra. A kilátástalanságtól, jövőtlenségtől sújtott és elnéptelenedett magyar falvakba, az Ormánságba leginkább.

A fehér ember elkezdett menekülni. És menekülés közben szégyelli magát, mert azt mondják neki, hogy a menekülése rasszizmus. Az is rasszizmus.

Brüsszel – ó, Brüsszel.

Pont olyan, amilyennek az Európai Unió “fővárosának” lennie kell. Üvegfalú irodákban idióták ücsörögnek, és fontoskodva nem csinálnak semmit. Minden üveg, minden látható, minden transzparens – csak az nem, hogy mi folyik ott valójában. Műemberek műdolgokkal foglalkoznak, és közben műételeket esznek műanyagból. Ezalatt valódi eurómilliárdok mennek el a semmire.

Bármiről folyik például a szó, ha a magyar delegáció vitatkozik az
eurobürokratákkal a kettes csavaralátétek szélének lesorjázásáról, azt azon nyomban fordítják minden nyelvre. Hogyha egy finn beesik meghallgatni ezt a vitát, nehogy véletlenül ne értse. Közben a még húsz-harminc éve létezett nyugati jóléti társadalom lassan csordogál lefelé a kanálisba.

És a fehér ember menekül.

Európa befogadó állomásai, menekülttáborai megteltek. A bentlakók pedig hol egymásnak esnek, hol a kintlakóknak. Bonnban éppen most késeltek, aztán akéselő elbarikádozta magát, majd kiugrott az ablakon. De sajnos meg se kottyant neki, a második emeletről kiugorván felkelt, és elkezdett menekülni. Úgy kellett lelőni. Ezekben ekkora életerő lakik – ha emlékeznek
még Thomas Mann szavaira. A fehér emberben pedig? Nos, ha Európában harminc fok környékére kúszik a hőmérő higanyszála, akkor “hőségriasztást” adnak ki.
És figyelmeztetik a lakosságot, hogy igyon sok vizet.

Európa őslakosai lassan teljesen idiótákká válnak.

Hírdetés

Szólni kell nekik, hogy igyanak, ha meleg van. És hogy ne hagyják a gyerekeiket az autóikban. De azért mindig akad, aki ott hagyja. Uramisten!
Ezek az európaiak nem olyan régen még harminc-negyven fokban aratni mentek, kézzel, kaszával, és nem szóltak nekik, hogy riadó van. Ma szólnak – de hiába.

És riadó van, ha vihar jön, riadó van, ha esik, ha nem esik, ha túl nagy a meleg, ha túl nagy a hideg. Tavaly életre szóló élményem volt, amikor valamelyik televízió esti híradójában a riporter drámai arccal állt egy havas utcán, és síri hangon közölte: olyan hideg van, hogy az emberek sapkában és sálban mennek csak ki az utcára.

Ide jutottunk.
Eljött a sapka/sál riadó korszaka.

Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek.
Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.

Erre nincsen riadó. Erre bamba mosolygás van csupán. És polkorrekt, ócska duma és idióták lelki terrorja.

Nagyon kedves baráti családból hív az anya kétségbeesetten és meséli: tizenhét éves, korából következően is labilis lelkiállapotú kamasz lányabelekeveredett a Keletibe “segíteni” járó rettenetes társaságba. Azok közé, akik “védett házakról” vizionálnak, és hősnek képzelik magukat, mert az életük annyira unalmas és felesleges, hogy muszáj valamit kitalálniuk, másképpen képtelenek lennének felkelni reggel. Oda jár hát ez a
szerencsétlen gyerek, és a minap felhívta az anyját azzal, hogy az egyik szegény arab fiút nem tudják elvinni a “védett házba”, mert figyelik, úgyhogy szeretné hazavinni magukhoz. Az anya ordítva közölte a lányával, hogy eszébe ne jusson vadidegeneket hazahozni a lakásba, amúgy is elég volt ebből, azonnal jöjjön haza. S tudják mi történt ezután? Néhány perc múlva ismét csörgött az anya telefonja, de most már egy középkorú nő beszélt bele.
Aki bemutatkozott, közölte, hogy ő baloldali jogvédő és aktivista, és nem érti, miért nem engedik meg annak a szegény kislánynak, hogy hazavigye azt a szegény arab fiút, és nekiállt hosszan moralizálni mindenféléről.

A szerencsétlen nő köpni-nyelni nem tudott.
És tényleg: már köpni-nyelni sem tud az ember.

Csak áll, és bámul maga elé.

A baloldali jogvédők pedig telefonon üvöltenek a füledbe, és elszakítják tőled a gyerekedet, és viszályt szítanak a családban, pont, mint a scientológusok, és senki nem veri őket agyon. És sehol egy riadó.

Persze Wesley Clark, a NATO volt európai főparancsnoka már idejében kijelentette, hogy nincs helye Európában etnikailag tiszta országoknak.
Érdekes. De vajon ki hatalmazta fel a főparancsnokot erre a kijelentésre?
Egyáltalán: mi köze van a főparancsnoknak Európa etnikai viszonyaihoz? És kinek a felhatalmazásából pofázik a főparancsnok mihozzánk, és mihozzánkpofázik-e egyáltalán?

Van a főparancsnoknak erre mandátuma? Kérdezte valaki
a főparancsnokot?

Megkérdezte amúgy bárki az európai fehér őslakosságot, hogy egyébként mit gondol az etnikai viszonyokról?

Megkérdezte valaki az európaiakat, hogy hogyan is akarnának élni? Hogy akarnak-e több be­ván­dorlót? Hogy tetszik-e nekik, ami a földrészükön zajlik?

Nem kérdezte meg. És erről nem is fog senki megkérdezni bennünket, ha nem kényszerítjük ki a kérdést. Bárhogyan. Ha kell, erőszakkal. S ha nemtakarítjuk el a francba a brüsszeli seggfejeket, lehetőleg még ma.

Amúgy jó Wesley Clark, immáron nyugalmazott tábornok aztán hazament, és otthon a CNN-nek elmondta: ők, mármint a washingtoni kormányzat és annakszövetségesei hozták létre az Iszlám Államot, mert így akarták elpusztítani a Hezbollah nevű szervezetet. Aztán az Iszlám Állam sok terroristáját a CIA
képezte ki Jordániában, hogy destabilizálja a szír kormányt.

Sikerült. Megérte. Tényleg. De így legalább érthető, hogy miért is nem irtják ki az Iszlám Államot ezek.

Uramisten. mennyi elképzelhetetlen ocsmányság. Micsoda aljas, undorító, gyilkos hazugság minde­nütt. De a lényeg: nem lehet etni­kailag tiszta ország Európában.

MZSM.

Letiltotta a Facebook Udo Ulfkottét

Szólj igazat, és …. betörik a fejedet! – a régi mondás szerint, ellenben most: l e t i l t a n a k !

Nesze neked szabadság, demokrácia!

Letiltotta a Facebook Udo UlfkottétA híreket is saját szája íze szerint súlyozó Facebook letiltotta a botránykönyveivel sokkoló író oldalát. (No ennyit ezekről a liberális köcsögökről!)http://mno.hu/kulfold/letiltotta-a-facebook-udo-ulfkottet-1350548Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Aktuális, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »