ÉS MÉG EGY TÖKÉLETES ÍRÁS – SAJÁT TÉRFÉLRŐL!

ÉS MÉG EGY TÖKÉLETES ÍRÁS – SAJÁT TÉRFÉLRŐL!

Nos, Pilhál Tomi mai összefoglalója a Pesti Srácokon igazából Gazda Albert Eszenyi kivégzéséről szóló írásával együtt értelmezhető igazán.

Hogy is írja Gazda Albert Eszenyi nyilvános meglincseléséről?

„Vannak, akik azt mondják – jórészt „jobbról” –, hogy kidolgozott forgatókönyv alapján zajlott ez az egész. Butaság. Ismerem annyira a sajtót és a közösségi médiát, hogy tudjam: nincsenek előre megírt forgatókönyvek. Ön- és egymást gerjesztő folyamatok vannak. Az ilyen kampányok soron következő lépései egymásból következnek. A hadjárat mondhatni spontán. Nagy klasszikust idézek, épp helyénvaló itt: szikrából lobban fel a láng. Ha fellobbant, nincs megállás. A közösség igazodni és harcolni akar. Harcolni igazodva, igazodni harcolva. Van, hogy maga sem tudja, mit miért csinál – noha elvei mindig magasztosak –, de ha célt ér, akkor elégedett. Úgy érzi, gömbölyűbbé tette a világot kicsit. Igazságot szolgáltatott a megalázottaknak és a megnyomorítottaknak. Arányérzéke sosem volt. A józanságot és a mértéktartást hírből sem ismeri.”

Tökéletes! És még azt is hajlandó vagyok elfogadni, hogy itt nincs forgatókönyv, csak öngerjesztő folyamat.

Hírdetés

Ám Magyarország EU általi nyilvános lincselési kísérlete igenis előre gyártott forgatókönyv szerint zajlik. Sokadjára. És tényleg ideje lesz elgondolkodni azon, amit Pilhál feszeget:

„Elég volt belőlük! Ha véget ér a vírus-rémálom, komolyan el kell gondolkodnunk, fölébredjünk-e az uniós rémálomból!”

S ami még ennél is fontosabb, és hamarabb rendezendő kérdés (magam idestova két éve feszegetem!): mit keresünk még mindig az Európai Néppárt szélsőbalos, anarchista, aljas és kibaszott idióta faszkalapjai között?

Ezek ugyanis –hogy a hazánkban tevékenykedő ágenseik kedvenc szavát idézzem- nyomorult, rohadt gecik. Pont, mint az Unió ilyen-olyan vezetői. Normális gondolkodású ember ép lélekkel ezektől csak menekülni akar.

És akkor, ezek után, olvassák el Pilhál Tomi remek írását:


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »