És ezért nem célszerű megpróbálni eladni a cigánynak bármit is

És ezért nem célszerű megpróbálni eladni a cigánynak bármit is

Rotációs kapát, hegesztőtrafót, láncfűrészt és egy régebbi évjáratú, de működőképes személygépkocsit loptak el egy férfi házának udvaráról 2017. március 28-ára virradó éjjel Medgyesegyháza-Bánkúton.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit. Közülük ketten, a 39 éves kétegyházi J. I. és fia korábban jártak a férfinál, meg akarták tőle venni az autót, de az árban nem tudtak megegyezni. Közben kifigyelték, hogy a kocsi mellett több kisgép is van az udvaron.

Egyik rokonukkal, N. S.-el mentek vissza a házhoz. A fiú és N. S. bementek az udvarra, kihordták onnan a gépeket. Közben J. I. figyelt, nehogy valaki tetten érje őket. A rotációs kapát, a trafót és a fűrészt egyik ismerősükhöz vitték, majd visszamentek a kocsiért. Benne volt az indítókulcs és a forgalmi engedély, valamint a tulajdonos iratai, bankkártyái. A járműről levették a rendszámokat, és egy erdős területen leállították. Később akartak visszamenni érte, de közben a rendőrök elfogták őket.

Hírdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a három kétegyházi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az autót, amivel lopni mentek, valamint az ellopott kocsit és kisgépeket a rendőrök lefoglalták. Az utóbbiakat visszaadták a tulajdonosnak – olvasható a rendőrség honlapján.

Korábban írtuk: Ezért sem célszerű cigánytól nőt igényelni


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »