És a Kóka Janival mi lesz???

És a Kóka Janival mi lesz???

Megjöttek.

Itt vannak.

A korszakváltók.

A    k o r – s z a k – v á l – t ó k.

Tegnap délután végleg eldőlt, tegnap délután hivatalosan is bejelentették, hogy az elvtársak és a balliberáltak közösen indulnak a választásokon, közös képviselőjelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel. A választási lista első öt helyét Bajnai Gordon mutatta be az újságíróknak: „Abban állapodtunk meg, hogy első helyen természetesen a Magyar Szocialista Párt listavezetője, Mesterházy Attila, a második helyen én, a harmadik helyen Gyurcsány Ferenc, a negyedik helyen Fodor Gábor, az ötödik helyen pedig Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért jelöltje áll…”

Ez már valami. Ez már tényleg korszakváltás.

Azt javaslom, ízlelgessük kicsit a szavakat:

Hírdetés

1. Mesterházy Attila…, 2. Bajnai Gordon…, 3. Gyurcsány Ferenc…, 4. Fodor Gábor…

Nem kétséges, a magyar közélet hullámzó vize partra vetette a szemetet. Nem csak egyet-egyet. Nem. Az összeset. Egyszerre. És ha mindehhez még hozzávesszük azt is, hogy Kuncze Gábor a DK jelöltjeként egyéniben indul majd, akkor már-már felsejlik előttünk annak a képe, ahogy az elvtársak az ősszel visszahozzák Demszkyt is, csakhogy teljes legyen a politikai hullák listája.

De még előfordulhat ezek után az is, hogy a balliberált bejelentés hatására, ahhoz mintegy igazodva Áder János holnap, soron kívül bejelenti, hogy a választások időpontját függetlenül attól, hogy a jeles nap az idén keddre esik, április elsejére tűzi ki…

1. Mesterházy Attila, 2. Bajnai Gordon, 3. Gyurcsány Ferenc, 4. Fodor Gábor

Mintha valaki hiányozna….

Hát persze…

Elvtársak, hát a Kóka Janival mi lesz???

 


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »