Érvénytelen szavazásra hergel a Soros-jugend

Érvénytelen szavazásra hergel a Soros-jugend

A demokráciába a demokrácia elleni lázítás is belefér a Soros-jugend szerint, amely az egykori ÁVÓ-hoz hasonló társadalomromboló szerepet tölt be.

A demokráciába a demokrácia elleni lázítás is belefér a Soros-jugend vezérei szerint. A sok izmusba belefáradt társadalmat most az infantilizmussal próbálja hülyíteni a külföldről pénzelt propagandaközpont.

 

Saját ötlethez buták, így a tengerentúlról hoztak anyagot.

 

Nincs válaszuk, mert oktondiak a kérdés megértéséhez, ezért arra hergelik a társadalmat, hogy ne adjon igazi feleletet. Ehelyett érvénytelen vokssal rongálja a demokráciát, amelynek eléréséhez az ávós csemeték pártját, az SZDSZ-t is ki kellett takarítani a törvényhozásból.

 

A híres hungarofóbok most páholyból nézik az eseményeket.

 

És nemcsak nézik, vezényelnek is. Építőmesterként magasítanak celebeket, közülük emelkedik majd ki a vezér. Addig még sokat kell vakolni. De a Soros-jugend már felsorakozott, elhülyített fiatalok, manipulált infantilisek már készen állnak a rombolásra.

 

A Nagy Kulturális Forradalmat majd ők megvalósítják.

 

A Soros-jugend fegyvere a rombolási ösztön, amelyet felszínre hoznak magukból a propagandisták vezényszavaira. Rombolni, rombolni és rombolni – ez a Soros-jugend célja, ez használati értéke, ezért kapja – jelentős részben külföldről – a pénzt.

 

Manipulált idiótákból áll a Soros-jugend.

 

Épelméjű embereket nem lehetne önmaguk ellen fordítani még busás fizetésért sem. Ezért a Soros-jugend irányítói idiótákat toboroztak, és az ő állapotukat rontották tovább a tengerentúlon kikísérletezett manipulációkkal.

 

Hírdetés

Saját közösségüket dúlják a Soros-jugend idiótái.

 

Ahhoz ostobák, hogy észleljék: önmaguk jövendőjét is megsemmisítenék pusztító hülyeségükkel. Ők nem kapnak Kaliforniában védett luxusvillát, amit a nagy vezérürünek ígértek. Ők a romokon kereshetnék a hüllőket az életben maradáshoz.

 

Ha ugyan nem szegnék nyakukat oltalmazottjaik.

 

A Soros-jugend az egykori ÁVÓ-hoz hasonló társadalomromboló szerepet tölt be. Az egykori ÁVH-szervezők is az idióták között keresték a legmegfelelőbbeket. Azokat, akiket az elhülyítésig lehetett fanatizálni.

 

A vezéreknek ott volt menedékül a Szovjetunió.

 

A Nagy Testvér kivonta a népharag elől a Vezért, az ávós csőcseléket pedig itt hagyta – a társadalom nyakán. A Soros-jugend idiótái is a társadalom nyakán maradnak majd. Elhülyítésük már most olyan fokú, hogy életük végéig alkalmatlanok maradnak társadalmi életre.

 

Az egészségügy költségvetését terhelik majd.

 

Most érvénytelen szavazásra hergelik azokat a törvénytisztelő, munkájukból élő embereket, akiknek adóiból majd élősködni fognak, akkor, amikor a Soros-jugend már nem fizeti őket. És elmeháborodottságuk miatt kezelésre szorulnak életük végéig.

 

A Nyugat nagy demokratái ezt élvezettel nézik.

 

Az ő megélhetésük attól függ, eredményes lesz-e a Soros-jugend rombolása. Populizmusuk akkor elevenedhet meg, ha minél több elhülyítettre mutathatnak. Ezek jelentik ugyanis az igazi demokráciát, akkor is, ha kevesen vannak.

 

Infantilisek voltak, rögzült idiótákká váltak.

 

Védjük meg a demokráciát – s vele fiataljaink jövőjét – a Soros-jugend pusztító hadjáratától.

 

Kovács G. Tibor – www.gondola.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »