Érthető, hogy kisgyerek mögött önkielégített a francia politikus, elvégre túlterhelt volt szegény

Érthető, hogy kisgyerek mögött önkielégített a francia politikus, elvégre túlterhelt volt szegény

Egyre többször kerül szóba a francia elnökválasztási kampányban Robert Rochefort neve. Ő a MoDem nevű centrista párt alelnöke volt, egészen szeptemberig. Akkor utasította a párt elnöke, Francois Bayrou, hogy azonnal mondjon le. Ugyanis Rochefort-ról kiderült, hogy augusztusban egy párizsi barkácsboltban egy kisgyerek mögé settenkedett, majd maszturbálni kezdett.

Az áruház tolvajfigyelő kamerájának felügyelője észrevette, jöttek a rendészek, lefogták az akkor már fenyegetőző politikust, és hívták a rendőröket. Azok pedig magukkal vitték.

A rendőrségen mindent elismert, utána viszont visszavonta a vallomását. Azt állította, hogy "teljesen összezavarodott", azért ismert el mindent. Amikor kiderült számára, hogy nyilvános tárgyalás lesz, már arról beszélt, hogy azért maszturbált a barkácsboltban, mert
"túlterhelt és nagyon fáradt volt, nem tudta kontrollálni magát".

Hírdetés

Majd élt a francia jog sajátosságával, hogy kisebb bűncselekményeknél el lehet kerülni a tárgyalást, ha valaki elismeri a bűnösségét, és elfogadja a büntetést. És ez meglepő módon kisebb bűncselekménynek számít, mert állítólag a kisgyerek nem látta, hogy mit csinál mögötte a politikus, nem fordult hátra.

Robert Rochefort elfogadta a – nem tudni, milyen – büntetést. Az interneten örömmel számolt be róla, hogy az ügye befejeződött, de arról már nem szólt, hogy mi a büntetés. A minisztérium pedig közölte, hogy a megállapodás szerint nem közölhetik, hogy pontosan mi a büntetése.

A gyalázatosan viselkedő politikus egykori főnöke, Bayrou feltehetően indulni fog a tavaszi elnökválasztáson. Nem jelentette be egyértelműen, de azért kampányrendezvényeket tart már.

(Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »