Erre kattintottak legtöbbször a magyarok a Youtube-on

Erre kattintottak legtöbbször a magyarok a Youtube-on

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Irigy Hónalj Mirigy együttes No roxa áj paródiája,  a Wellhelo Rakpart című slágerének vicces feldolgozása Pamkutya előadásában, a Zsanett legyél a szökőkútnál című vírusgyorsasággal terjedő videó valamint Dancsó Péter Hogyan éld túl a Középsulit? című videója csak néhány Magyarország idei kedvencei közül.

Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistájára a nemzetközi sztárok mellett is dobogós helyre került Pixa és Kis Grófó Bulibáró című slágere, de felkerült a legnépszerűbb tíz videó közé a Wellhello együttes és Majka és Pápai Joci közös dala is. 

Forrás: Google

A világot eközben olyan YouTube videók tartották lázban, mint egy gyerek tánccsapat profi videója, a “Szerelem nem címkézhető” című kampány videója,  a népszerű Slow Mo Guys meglepő lassított képsorai, ahogy egy vízzel töltött, emberméretű lufi kipukkan, miközben egy férfi van a lufiban,  vagy éppen a doveri rendőrség videója az autóban éneklő kollégájukról.

Havonta több mint 1 milliárd ember néz videókat a YouTube-on, így amellett, hogy világszerte a szórakozás, a tanulás, a tájékozódás és a véleménynyilvánítás színtere, 2015-re már a YouTube videók és készítőik a “popkultúra” szerves részeivé váltak. A YouTube színpada lehetőséget teremt bárki számára, hogy megmutassa magát és tehetségét – a YouTube videók készítői és a csatornatulajdonosok egyre gyakrabban alakítják, miből lesz világra szóló – vagy éppen helyi – szenzáció, mi az ami nagy hatással van az emberekre, új stílust vagy éppen trendet teremt.

A 2015-ös YouTube toplisták összeállításakor az egyes videók nézettsége mellett azt is számításba vették, mekkora hatást váltottak ki: megosztások, paródiák, remixek, és az eredeti videókra készített válaszvideók segítettek azonosítani az év videós toplistáit.

A Magyarország kedvenceit bemutató toplistákat idén harmadszor ad ki a YouTube, a nemzetközi toplistát pedig immár a hetedik alkalommal ismerhetik meg az internetezők.

Magyarország legfelkapottabb YouTube videói 2015-ben

Forrás: Google

Szerző: Világgazdaság Online


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »