Erőszakos incidensek történtek német strandokon – betolakodó négerek, arabok a hunyók!

Új problémával szembesült Németország a nyári kánikulában. Egyre több strandon és fürdőben kell biztonsági őröket alkalmazni, sőt sokszor rendőri segítségre is szükség van, mert elszabadulnak az indulatok. A német sajtó úgy számol be az incidensekről, hogy „fiatal férfiak okoznak problémát” a fürdőkben – közölte az M1 Híradója.

A hétvégén Düsseldorfban több száz „fiatal férfi” verekedett össze, emiatt a strandot le kellett zárni egy időre. Szemtanúk szerint a strandolókat terrorizáló férfiak legtöbbször néger és arab „bevándorlók”. Riasztották a rendőrséget, miután egy török férfi összetűzésbe került egy csoport észak-afrikaival – adta hírül a Junge Freiheit.

A német lap szerint az dühítette fel a török férfit, hogy a fiatal afrikaiak átugráltak a strandolókon és a plédeken.

Hírdetés

A beszámoló alapján a vita közben az észak-afrikaiakhoz egyre többen csatlakoztak. Végül a török férfi mintegy négyszáz migránssal találta szembe magát. A kiérkező hatvan rendőr menekítette ki a négyfős török családot, majd kiürítette a strandot.

A strandokon tapasztalható erőszak miatt a német úszószövetség elnöke, Peter Harzheim is aggodalmának adott hangot. Azt mondta, negyven éve nem tapasztalt ilyet.

Egy hete tömegverekedés tört ki az esseni strandon is. Az összetűzésben hárman megsérültek. Egy nappal korábban nyolc férfi megtámadta, és megsebesítette a fürdő biztonsági őrét. Thomas Kufen, Essen polgármestere elítélte az erőszakot és bejelentette, hogy megduplázzák a biztonsági őrök számát.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »