"Erkölcstelen" bikinis napozásért vertek francia nőt a muszlimok – a rendőrség szerint "nem vallási indíttatásból"

"Erkölcstelen" bikinis napozásért vertek francia nőt a muszlimok – a rendőrség szerint "nem vallási indíttatásból"

Szerdán öt fiatal nőstény muszlim megtámadott egy bikiniben napozó nőt Reimsben, a Leo-Legrange parkban. A 21 éves Angelique Sloss két barátjával napozott, amikor a 16 és 24 év közötti "lányok" csoportja megtámadta őt azért, mert nyilvános helyen, "erkölcstelenül" merészelt mutatkozni bikiniben. Az elkövetőket elfogták, a három idősebbik – Ines Nouri, Zohra Karim és Hadoune Tadjouri – szeptemberben kerülhet bíróság elé.


Csinos muszlim hölgyek – elvárnák, hogy az őket eltartó francia nők is így öltözzenek

A francia rendőrség a Daily Mail tudósítása szerint közölte, hogy a támadók egy olyan lakótelepről érkeztek, ahol a muszlim lakosság részaránya magas. Ennek ellenére a rendőrség "nem tudta megerősíteni", hogy a támadás vallási indíttatású volt. (Persze, mert lehetett sima fehérellenes rasszizmus is, mondhatnánk, de sajnos nem ez tartja vissza őket, hanem az országot lassan teljesen elfoglaló muszlimok vérlázító védelmezése – a szerk.)

Hírdetés

Reims polgármestere, Arnaud Robinet így nyilatkozott a történtekről: "Nem szabad nagyon hamar konklúziókat levonni az esetből. Meg tudom érteni, az emberek miért feltételezik, hogy a támadás vallási indíttatású volt. Ha ez valóban így van, akkor ez egy nagyon súlyos incidens."

A 21 éves bántalmazott nő megerősítette, hogy az öt támadója felpofozta és megütötte őt. Sloss dolgozni sem tudott bemenni. A helyi rendőrfőnök szerint "a lányok szóváltásba keveredtek egymással", ami agresszióig fajult. Egyikük állítólag azt mondta, hogy "nincs nyár (július végén…), öltözz fel!” Egy másik rendőrségi forrás úgy próbált ködösíteni, hogy "a harc egy banális eset miatt tört ki a lányok közt, akik rivális bandába tartoznak".

Az esetet mindenesetre a közösségi médiában felkapták, és Franciaországban nők ezrei tesznek közzé magukról képet, amint nyilvános helyen napoznak, így tüntetve a franciaellenes rasszizmus ellen.

Az AFP rendőrségi forrása szerint "az akciót megpróbálják vallási támadásnak beállítani, és az iszlámot lejáratni vele". Még a végén kiderül, hogy a megvert lány a hibás, amiért nem tudta, hogy július végén tél van…

(The Daily Mail – Mandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »