EREDETÜNK: Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?

NIF: Szerkesztőként, és nem lévén történész, néha az ember csapdába esik: nem tudja, hogy közölje a történelmi tárgyú levelet, amit a szerkesztőség email címére érkezett, vagy sem. Azonban a következő levelet közzé tesszük, azokkal a Google-keresőben talált linkekkel, ahol elolvasni érdemes információkat találtunk a levél tartalmával kapcsolatban. Prof. emeritus Shokotu Faisi japán történész levele a magyarokhoz c. írásról van szó. Mi magunk is olvasva a különböző portálokon egyes hozza szolok kételkedését a professzor létezésében, keresgéltünk a net-en.  A következő nem magyar, hanem angol nyelvű oldalon találtunk Shokotu professzorról hivatkozást, de ezt is magyar nevű tette közzé. Az oldalt érdemes elolvasni az összes izgalmas, tartalmas és hosszú hozzaszólással együtt:

http://www.cakravartin.com/archives/south-american-natives-speak-ancient-european-language

Ezen az oldalon meg arról vitatkoznak, hogy létezett-e vagy sem Shokotu professzor:

http://magyarmegmaradasert.hu/files/z_aktatar/olvasokirjak/5218mskvdnkmnkt.pdf

Következzen a levél, mely Dr. Balogh Sándor megállapításával kezdődik, és Shokotu professzor levelével folytatódik!

1. Amerikai egyetemi tanár vagyok (most nyugdíjas). Egyik osztályomban volt egy japán lány. Mikor megjegyeztem, hogy rokonok vagyunk, minden habozás nélkül vágta rá, “Igen, tudom”. Megkérdeztem, honnan tudta? Középiskolában tanulták!

Melyik magyar középiskolában tanítják, hogy rokonok a japánok?

2. Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a
magyarokat, mint testvér nép!

Dr. Balogh Sándor: Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok, koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.

+++++++++++++++++++++++++++++

Prof. emeritus Shokotu Faisi japán történész: A világ legnemesebb nemzete és fajtája a magyar 2009.01.12. 11:46

Hírdetés

Subject: Részlet, Prof. Shokotu Faisi japán történész leveléből a magyarokhoz.

“…Mi néhányan, japán őstörténeti kutatók abban a hitben nőttünk fel, hogy a világ legnemesebb nemzete és fajtája a magyar. A “Felkelő Nap” birodalmi ivadékainak hittük és hisszük Önöket, kedves magyar testvérek, akiket a történelem “karma” messzire sodort el.

Faji kiválóságukat elismerve érkeztünk meg annak idején Budapestre magyarul tanulni a bölcs Imaoka Gyuicsiro vezetése alatt. Harminc év elteltével meg kell állapítanom a következőket:

1) Igaz magyar történetírás nem létezett.

2) A valóságos faji mítoszok alapján dolgozó történész ebben a gárdában nem létezik, mert hogy is értékelnék azok a mítoszok erejét, igazságát, akik saját Nemzeti Krónikájuk hitelét is lerontották?

Látszik az igyekezet is meg a hamisság is.

Valóban, a magyar fajta igen elkeveredett már. A “magyar” történelemírás tudósai is ilyen kevert vérűek. Van német-magyar, szláv-magyar, román-magyar, izraelita-magyar keveredésű történelemtudós is. Érdekes kívülről megállapítani azt, hogy ezek egyike sem az igaz magyar történelmet kutatja, hanem a németek, szlávok, románok, izraeliták javára akarják a magyar történelmet elferdíteni. Ezzel kapcsolatban csak egyetlen kérdést szeretnék intézni ezekhez a kartársakhoz, és rajtuk keresztül minden magyarhoz. Nevezetesen: Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a magyar, amelynek a származását, történelmét elhomályosítani igyekszenek?

Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?

Addig is, amíg Önök erre válaszolni fognak, mi japánok és az összes turáni törzsekhez tartozók a legősibb nyelv elemeit megtartó nyelven – magyarul ! – írjuk ÉBRESZTŐNKET csaknem 800 millió testvérünkhöz, és ezzel a magyar népnek, fajnak és nemzetségnek akarunk a legősibb származásért és sok ezer éves hagyományért tiszteletet adni – még akkor is, ha Önök ezt a tényt megmásítani akarják…”

Forrás: Olvasó hozzaszólása, interneten és nyomtatásban terjedő levél

NIF, Transyadmin megjegyzés: Dr. Yu, egyik neves nyugati műszaki egyetem számvezérléseket tanító docense mondta kávészünetben, mikor megtudta, hogy magyar vagyok. Tudom-e, hogy a kínai nagy falat a hunok ellenében építették? Es természetesen minket magyarokat, mint a világ többi része is, hungaroknak, vagyis hunoknak tartanak. Kérdésemre, hogy ezt honnan tudja: A középiskolában tanultak! -volt a válasz! Ebből a kis történetből is latszik, hogy milyen nagy nyögve-nyelős a hivatalos igyekezet Magyarországon, hogy igazi eredetkutatás folyjon, és a történet-tudomány igazi eszközeit használva, hazudozások és ferdítések, agyonhallgatások nélkül közelítsük meg az igazságot.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Történelmi visszatekintés Tagged: magyarok eredete


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »