Erdogan kimondta: a The New York Times a zsidó tőke érdekeit képviseli

Erdogan kimondta: a The New York Times a zsidó tőke érdekeit képviseli

Törökország nagy lélekszámú, erős ország, komoly hadsereggel rendelkezik, és stratégiai szempontból kiemelt fontosságú helyen fekszik. A cionistáknak szükségük van rá. Ezért azután elnézik, ha az ország első számú vezetője időnként kimondja róluk az igazat.

Hírdetés

Recep Tayyip Erdogan török államfő szombaton éles szavakkal kritizálta a nyugati sajtót, amely nem a valóságnak megfelelően tájékoztatja a világot a hazájában zajló eseményekről, és azt terjeszti, hogy Törökországban veszély fenyegeti a szólásszabadságot. Nincs okunk kétségbe vonni Erdogan szavait, hiszen mi magyarok is pontosan tudjuk: a „fősodratú” nyugati média Magyarországról is hazugságokat terjeszt. Hogy is mondta annak idején a korábbi iráni elnök, Mahmúd Ahmadinezsád? „A nyugati sajtó propagandafegyver” – jelentette ki a nyilatkozataiban mindig a lényegre tapintó, derék perzsa államfő.

Persze önmagában a sajtót szidalmazni lehet, azt – különböző okokból – mások is megteszik, anélkül, hogy megsértenék a polkorrektség kőbe vésett dogmáit. Törökország elnöke azonban messze túllépett a polkorrektség keretein, amikor – az AFF jelentése szerint – „azzal vádolta meg” a The New York Times című lapot, hogy az a „zsidó tőkét” képviseli. Persze a „vád” szó használata a tudósításban félrevezető: Erdogan ugyanis nem „vádolt”, hanem megállapított egy teljesen nyilvánvaló tényt.

A török államfő szerint a zsidó tőke érdekeit képviselő The New York Times az Ottomán Birodalom összeomlása óta támadja Törökország mindenkori vezetőit.

Erdogan egyértelműn leszögezte azt is, hogy reményei szerint a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja nyeri a választásokat. Ami azért lenne szükséges, mert lehetővé válna az alkotmány megváltoztatása és saját elnöki hatáskörének bővítése – jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török államfő.

Perge OttóThe Jeruselem Post nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »