ÉRDEKES…

ÉRDEKES…

A mindenszó jelentette meg ezt a cikket. A cikkben lévő ábra a brazil erdőtüzekről tényleg elgondolkodtató!

Politikai műbalhé az amazonasi tűz – Mutatjuk a bizonyítékot

Újra és újra át vagyunk verve…

Nem tudjuk mi kell még a Föld lakosságának ahhoz, hogy teljesen felébredjen, és elfelejtse a most éppen zöld köntösbe bújt internacionalistákat, és hogy végre ne kövessék őket vakon világszerte. A Globalogazdinak nem tetszik, hogy számukra nem engedelmeskedő politikai vezetők kerülnek különböző országok élére, mert az zavarja az ő nagy terveiket (pl. illegális bevándoroltatás).
Ilyen politikusok, akik zavarják a Globalogazdi köreit:

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin
Donalt Trump
Orbán Viktor
Jair Bolsonaro

és még sokan mások. Ám Globalogazdi számára ezek nagyon makacs vezetők, semmilyen álhír, műbotrány nem fog rajtuk, vagy kevésbé. Tartják a pozícióikat.

Hírdetés

A brazil friss elnök, Bolsonaro a következő célpontja Globalogazdinak. Mégiscsak tarthatatlan, hogy egy hazafi kerül Brazília élére, és nem egy neoliberális söpredék! Olyan mértékű az amazonasi klímahiszti, hogy az ateista-internacionalista zöld-komcsik már a Notre Dame-i tűzzel hasonlítják össze az amazonasi tüzet.

Nosza, használjuk ki a zöldbalhéban rejlő lehetőségeket, az internacionalista kommunisták új játékszerét, a klímahisztit! Tökéletes alkalom erre az amazonasi tűz! És lám, máris Bolsonarot támadják vele világszerte! Globalogazdi csele bevált, a politikai támadások megindultak Bolsonaro irányába. Aggódik Macron, és aggódnak a németek. JAJJ! MI LESZ! VILÁGVÉGE! MINDMEGHALUNK!

Csakhogy!

Itt egy ábra, ami mutatja a brazil erdőtüzek eddigi történetét, és annak mértékét.

Pl. 2016-ban nagyobb erdőtüzek voltak Brazíliában, de akkor még nem volt divatban a Globalogazdi új csúcsfegyvere a “klímahisztizés”. Ugye?

Úgy véljük nem kell tovább fejtegetni a témát, a többit mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

Forrás: mindenszo.hu


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »